ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανδρέας Μιχαηλίδης - Η απόφασή του για τη Δημαρχία Λεμεσού

«Δεν επιθυμώ να αντιπαρατεθώ με το κόμμα που ακολουθώ από παιδί, λόγω των αρχών και αξιών του, παρά τα λάθη, τις παραλείψεις και αδυναμίες του»

24news team

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης γνωστοποίησε την απόφασή του να μην κατέλθει υποψήφιος για τη Δημαρχία Λεμεσού. Όπως αναφέρει, «αρκετοί φίλοι με παρότρυναν να κατέβω σαν υποψήφιος δήμαρχος, ανεξάρτητα από την απόφαση του ΔΗΣΥ. Προβληματίστηκα για κάποιο διάστημα, έχω όμως αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να το κάνω χωρίς τη στήριξη του ΔΗΣΥ. Δεν επιθυμώ να αντιπαρατεθώ με το κόμμα που ακολουθώ από παιδί, λόγω των αρχών και αξιών του, παρά τα λάθη, τις παραλείψεις και αδυναμίες του».

Αυτούσια η ανάρτησή του

Πριν απο μερικούς μήνες ενδιαφέρθηκα για τη Δημαρχία Λεμεσού, μαζί με κάποιους άλλους συναγωνιστές απο τον ΔΗΣΥ Λεμεσού, όπως είχα ενδιαφερθεί κ πριν 7.5 χρόνια. Επειδή αρκετοί φίλοι με ρωτούν τι έγινε με το ενδιαφέρον μου κ αν αποσύρθηκα απο τη διεκδίκηση της Δημαρχίας, αποφάσισα να δώσω κάποιες απλές εξηγήσεις:

Ο ΔΗΣΥ μάς ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει σε μια ανεξάρτητη έρευνα/ δημοσκόπηση, με την προσθήκη κ ενδιαφερομένων εκτός κόμματος, αφού ήμασταν σε διαβουλεύσεις με άλλα κόμματα για τις δημοτικές εκλογές. Για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ενημερωθήκαμε απο τον Αν. Πρόεδρο στην παρουσία Πελεκάνου & Γιάλλουρου. Θεωρώ ότι πήγα πολύ καλά παρόλο που δεν είχα καν εξαγγείλει υποψηφιότητα, σε σχέση με άλλους υποψηφίους της δημοσκόπησης. Στη συνέχεια ενημερώθηκε κ η Επαρχιακή Γραμματεία Λεμεσού για τα αποτελέσματα αυτά. Η ΕΓ επέλεξε με μεγάλη πλειοψηφία τον φίλο Νίκο Νικολαίδη για υποψήφιο δήμαρχο. Η απόφαση αυτή δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο, αλλά τη σέβομαι γιατί έτσι λειτουργεί η δημοκρατία.

Αρκετοί φίλοι με παρότρυναν να κατέβω σαν υποψήφιος δήμαρχος, ανεξάρτητα απο την απόφαση του ΔΗΣΥ. Προβληματίστηκα για κάποιο διάστημα, έχω όμως αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να το κάνω χωρίς τη στήριξη του ΔΗΣΥ. Δεν επιθυμώ να αντιπαρατεθώ με το κόμμα που ακολουθώ απο παιδί, λόγω των αρχών & αξιών του, παρά τα λάθη, τις παραλείψεις & αδυναμίες του. Καλή επιτυχία σε όλες & όλους…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση