ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανασχηματισμός: Η αποτυχία των καλών παιδιών και φίλων

Ποιοι φορτώνονται την αποτυχημένη επικοινωνιακή διαχείριση

24news team

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αποφάσισε να αλλάξει την σύνθεση της Κυβέρνησής του, προσδοκώντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μέσα από τις προσθαφαιρέσεις προσώπων φαίνεται να φορτώνονται την αποτυχημένη επικοινωνιακή διαχείριση της δεύτερης θητείας Αναστασιάδη, Κυριακός Κούσιος, Παναγιώτης Σεντώνας και Βίκτωρας Παπαδόπουλος. 

Οι κινήσεις του κου. Αναστασιάδη, δείχνουν πώς μάλλον το πείραμα ‘’καλών παιδιών και φίλων" για την επικοινωνιακή διαχείριση απέτυχε. Από την μια ο Κυριάκος Κούσιος γνωστός και πετυχημένος δικηγόρος παραμένει προσωπικός φίλος του Προέδρου, ωστόσο, όπως φαίνεται, πάει σπίτι του ενώ από την άλλη το "καλό παιδί" αλλά, σύμφωνα με πολιτικούς κύκλους, ανεπαρκής πολιτικά, Παναγιώτης Σεντώνας, θα "βολευτεί" ως Επίτροπος Εθελοντισμού, που του ταιριάζει καλύτερα μιας και δεν θα πρέπει να μπαίνει στη φωτιά της επικαιρότητας.

Ομολογουμένως, σοκ προκάλεσε και η απομάκρυνση του στενού συνεργάτη του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, ο οποίος είναι με μερικές διακοπές, ο πλέον παλιός ένοικος του Προεδρικού από την ορκωμοσία της πρώτης θητείας του Προέδρου.

Βέβαια, παρά τα πιο πάνω, ο Πρόεδρος επιλέγει ξανά εντελώς άπειρα πρόσωπα για να του χαράζουν την καθημερινή επικοινωνιακή πολιτική του, δίνοντας βάση στα εσωτερικά ‘’power games’’. Θα δείξει αν αυτό το "κουμάρι" θα του βγει αυτή τη φορά.

Δύσκολο κατά την άποψή μας.

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση