ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ για δηλώσεις Παπαχαραλάμπους– «Εξαιρετικά σοβαρές οι καταγγελίες»

«Ο Γενικός Εισαγγελέας, οι διωκτικές αρχές και η Αρχή Κατά της Διαφθοράς θα έπρεπε να είχαν ήδη δράσει»

24news team

Το ΑΚΕΛ, μέσα από ανακοίνωση του, σχολιάζει όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις καταγγελίες του τέως Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού για παρεμβάσεις του Νίκου Αναστασιάδη σε υποθέσεις που αφορούσαν στημένα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του κόμματος της αριστεράς αναφέρει: «Οι καταγγελίες του πρώην Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού για παρεμβάσεις του Νίκου Αναστασιάδη στο έργο του προκειμένου να μην ερευνήσει συγκεκριμένη υπόθεση για στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικά σοβαρές.

Ο Γενικός Εισαγγελέας, οι διωκτικές αρχές και η Αρχή Κατά της Διαφθοράς θα έπρεπε να είχαν ήδη δράσει».

Υπενθυμίζεται ότι ο κος. Παπαχαραλάμπους προέβη σε δημόσια καταγγελία για παρέμβαση του κου Αναστασιάδη στη διερεύνηση αγώνων που είχαν στοιχηματική δραστηριότητα, κατηγορώντας τον ότι «στην ουσία ήθελε να κάνω διαπλοκή».

Όπως επισήμανε ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, «όλοι οι φιλικοί αγώνες Απόλλωνα και Καρμιώτισσας είχαν στοιχηματική δραστηριότητα και είχα πει να ερευνηθούν», ωστόσο ο πρώην ΠτΔ του τηλεφώνησε και τον προέτρεψε να σταματήσει την έρευνα αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι του είπε «τούτα εν φιλικοί αγώνες».

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση