ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγρια κόντρα με… τις κυρίες των επιτελείων Μαλά και Αναστασιάδη (vid)

Αννίτα και Ειρήνη διασταύρωσαν τα ξίφη τους για «τα παιδιά του Λόφου»

Οι Προεδρικές εκλογές είναι προ των πυλών και τα επιτελεία των υποψήφιων προέδρων δίνουν τις τελευταίες τους μάχες για να κερδίσουν την πολυπόθητη ψήφο.

Τα τηλεοπτικά πάνελ παίρνουν φωτιά!

Η θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα στην εκπομπή του ΡΙΚ, Πρώτη Ενημέρωση, ανάμεσα στις κυρίες που εκπροσωπούν τον Σταύρο Μαλά Ειρήνη Χαραλαμπίδου και την Εκπρόσωπο του Νίκου Αναστασιάδη Αννίτα Δημητρίου. Μαζί τους ήταν και Άννα Κουκκίδου Προκοπίου από το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου και ο Κωνσταντίνος Ζένιος από το επιτελείο του Γιώργου Λιλλήκα.

Με το που η Αννίτα Δημητρίου έθιξε το ζήτημα της Πενταμερούς για την οποία είπε πως το ΑΚΕΛ συμφώνησε σε κάτι τέτοιο, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου χωρίς να χάσει χρόνο έκανε παρέμβαση προτρέποντας την κ. Δημητρίου να διαβάσει καλύτερα τις ανακοινώσεις του κόμματος της και να αφήσει το ΑΚΕΛ ενώ παράλληλα κάλεσε τους δημοσιογράφους να εξηγήσουν στην κυρία Δημητρίου την διαφορά μεταξύ Πενταμερούς και διεθνούς διάσκεψης.

Το τέλος αυτής της πολιτικής συζήτησης βρήκε την κ. Χαραλαμπίδου να τονίζει με αρκετά έντονο ύφος πως η ίδια και το κόμμα της δέχεται επιθέσεις με χαρακτηρισμούς και fake news «από τα παιδιά του Λόφου».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση