ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αβέρωφ: «Η οικονομία δεν είναι αυτοσκοπός της πολιτικής»

Η συνάντηση του υποψηφίου με φοιτητές του ΤΕΠΑΚ

ΚΥΠΕ

Με φοιτητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, στον αέρα και στα ραδιοφωνικά στούντιο του CUT Radio, όπου τόνισε ότι η οικονομία δεν είναι αυτοσκοπός της πολιτικής, αλλά στόχος είναι οι πολίτες να ζουν αξιοπρεπώς και να στεγάσουν τα δικά τους οράματα.

Ο κ. Νεοφύτου και οι φοιτητές, σύμφωνα με ανακοίνωση του επιτελείου του υποψηφίου, συζήτησαν για φοιτητικά ζητήματα όπως η φοιτητική χορηγία ως και το στεγαστικό μέχρι το μεταναστευτικό, τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, και άλλα, ενώ ο κ. Νεοφύτου είχε την ευκαιρία να αναλύσει το όραμά του για τους νέους.

«Είναι για αυτούς τους νέους που δεν πρέπει να ρισκάρουμε»

«Για να έχει μέλλον ένας τόπος πρέπει να έχει σταθερότητα και ασφάλεια. Η οικονομία δεν είναι αυτοσκοπός. Στόχος και σκοπός είναι να έχουμε αξιοπρεπείς πολίτες που να μπορέσουν να στεγάσουν τα δικά τους οράματα. Μέσα από μια αξιοπρεπή δουλειά η επιχείρηση, ένα αξιοπρεπές εισόδημα, για να έχουν μια ποιότητα ζωής», δήλωσε.

Συνέχισε λέγοντας ότι μπορεί να εγγυηθεί σε όλους τους πολίτες μια ισχυρή οικονομία «για να έχουμε αποθέματα και περισσεύματα να μπορούμε να στηρίζουμε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη», όπως είπε.

Ο κ. Νεοφύτου ανέφερε ότι για δεκαετίες στην πολιτική πέρασε από πολλά στούντιο και συνεντεύξεις αλλά ο διάλογος που είχε "με το μέλλον του τόπου" είναι η καλύτερη συνέντευξη που έδωσε ποτέ.

«Είναι για αυτούς τους νέους που δεν πρέπει να ρισκάρουμε. Αυτά τα λαμπρά μυαλά, τους οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Και χάρηκα που νοιάζονται για την πατρίδα τους, για την επανένωση. Χάρηκα που αναγνωρίζουν που και οι Τ/κ είναι συμπατριώτες τους. Χάρηκα την ποιότητα και την τεκμηριωμένη θέση στην υποβολή των ερωτημάτων. Έχουμε στο σκάφος που λέγεται Κύπρος, τους καλύτερους. Εύχομαι ο τιμονιέρης να τους ανοίξει τα πανιά και να πάνε ψηλά και να μην οδηγήσει το σκάφος στα βράχια», κατέληξε ο κ. Νεοφύτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X