ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αβέρωφ: Για φαγητό με τη σύζυγο του στη Λεμεσό (Εικόνες – Βίντεο)

Δείτε πως πέρασε o υποψήφιος Πρόεδρος την τελευταία μέρα πριν τις εκλογές

24news team

Λίγες ώρες πριν τη μάχη των εκλογών, ο υποψήφιος Πρόεδρος, Αβέρωφ Νεοφύτου γευμάτισε με τη σύζυγο του στη Λεμεσό απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης.

Ο κος Αβέρωφ δήλωσε: «Περάσαμε μια ωραία διαδρομή που τη χάρηκα όσο ποτέ άλλοτε γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν και τον άνθρωπο Αβέρωφ. Όμως σε αυτές τις λίγες ώρες, που δεν διεξάγεται προεκλογικός, ζω μοναδικές στιγμές με τη Μαρία μου. Αυτές είναι οι μοναδικές, οι ανεπανάληπτες στιγμές. Οι οικογενειακές. Δεν έχει τίποτα που μπορεί να αντικαταστήσει την οικογένεια. Τίποτα στον κόσμο. Η οικογένεια και οι οικογενειακές στιγμές προσθέτουν σε εμάς, μας δίνουν δύναμη. Όχι γιατί θέλουμε να αποφύγουμε τον κόσμο. Δεκαετίες είμαστε με τον κόσμο, αλλά διαλέξαμε τη σημερινή μέρα να είναι μέρα για τη Μαρία μου».

Με τη σειρά της η κ. Σελίπα δήλωσε πώς: «Αυτές οι στιγμές είναι πολύ όμορφες, μετά από μια μακριά προεκλογική περίοδο, με πολύ δουλειά, με πάθος και με ένταση, σήμερα είναι η πρώτη μέρα ανάπαυλας. Και είχαμε τον χρόνο να τα πούμε οι δυο μας, να ηρεμήσουμε, να χαλαρώσουμε γιατί αύριο θα έχουμε μεγάλη μέρα».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X