ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόντρα με φόντο τη μυστική συμφωνία - «Όλα τα παπαγαλάκια στο χορό»

Η απάντηση Παπαδόπουλου στο δημοσίευμα του «Πολίτη»

24news team

Χαμό στο προεκλογικό σκηνικό προκάλεσε το χθεσινό δημοσίευμα - έγγραφο της εφημερίδας «Πολίτης», το οποίο αναφέρεται σε μυστική συμφωνία μεταξύ του ΔΗΚΟ και του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κάνει λόγο για «παπαγαλάκια» τα οποία «νομίζουν ότι θα κερδίσουν τις εκλογές με το ψέμα».

Η ανάρτηση του Νικόλα Παπαδόπουλου

 

Η απάντηση Δημητρίου

Ανάμεσα σε όσους ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος στοχοποίησε ήταν και ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος από πλευράς του απάντησε λέγοντας: «Δεν περιμένουμε σεβασμό από τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ούτε για ΜΜΕ, ούτε και για τον ΔΗΣΥ».

 

Το έγγραφο της μυστικής συμφωνίας

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», το έγγραφο που δημοσιεύθηκε, αποτελεί ad hoc σημείωμα το οποίο ετοιμάστηκε την περίοδο των διαπραγματεύσεων μεταξύ του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Δημοκρατικού Κόμματος. Μεταξύ άλλων, στο εν λόγω έγγραφο, φαίνεται το ΔΗΚΟ να επιδίωξε τη συνέχιση της συνεργασίας τους σε περίπτωση εκλογικής αποτυχίας, με στόχο τη διαχείριση των προκλήσεων που θα δημιουργήσει ενδεχόμενη ήττα στις επερχόμενες εκλογές.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X