ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πυρά» ΔΗΣΥ κατά ΑΚΕΛ - Ενισχύουν το ΕΛΑΜ για να κερδίσουν τις ευρωεκλογές

Αυτούσια η ανακοίνωση του κόμματος

Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση με φόντο τον προεκλογικό αγώνα για τις ευρωεκλογές εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός εκτοξεύοντας πυρά κατά του ΑΚΕΛ σχετικά με τις δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών του, όπου παρουσιάζουν τον ΔΗΣΥ ως πολιτική δύναμη πλησίον του ΕΛΑΜ. Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων πως, «αντιλαμβανόμαστε βεβαίως τον στρατηγικό του στόχο. Να ενισχύσει έμμεσα το ΕΛΑΜ και να αποδυναμώσει τον Δημοκρατικό Συναγερμό, έτσι ώστε να κερδίσει τις επερχόμενες ευρωεκλογές και να καταστεί το ίδιο η κυρίαρχη πολιτική δύναμη του τόπου».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η επιμονή του ΑΚΕΛ στις δημόσιες συζητήσεις να παρουσιάζει τον Δημοκρατικό Συναγερμό ως πολιτική δύναμη πλησίον του ΕΛΑΜ έρχεται σε αντίθεση με τις αναφορές του περί δημοκρατικού τόξου.

Αντιλαμβανόμαστε βεβαίως τον στρατηγικό του στόχο. Να ενισχύσει έμμεσα το ΕΛΑΜ και να αποδυναμώσει τον Δημοκρατικό Συναγερμό, έτσι ώστε να κερδίσει τις επερχόμενες ευρωεκλογές και να καταστεί το ίδιο η κυρίαρχη πολιτική δύναμη του τόπου.

Είμαστε βέβαιοι ότι τα χιλιάδες αγνά στελέχη μας το έχουν αντιληφθεί και δεν θα επιτρέψουν κάτι τέτοιο.

Επαναλαμβάνουμε ότι με το ΕΛΑΜ, όπως και με το ΑΚΕΛ, έχουμε αγεφύρωτες πολιτικές διαφορές σε πολλά θέματα. Πέραν αυτού, σε αρκετές περιπτώσεις επικίνδυνων τροπολογιών ή προτάσεων νόμου είναι το ΑΚΕΛ που ψηφίζει μαζί με το ΕΛΑΜ. Όπως για παράδειγμα οι επικίνδυνες οριζόντιες προτάσεις για τις εκποιήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση