ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φήμες για ανασχηματισμό «καίνε» τον ΔΗΣΥ

«Γιατί να αφήσουμε την προεδρία της Βουλής στο ΑΚΕΛ και τον εκλεκτό του...»

Οι φήμες για επικείμενο ανασχηματισμό στο κυβερνητικό σχήμα, αλλά και στο ίδιο το κυβερνών κόμμα, φαίνεται ότι έχουν αναστατώσει τους ιθύνοντες του ΔΗΣΥ, οι οποίοι εποφθαλμιούν την Προεδρία της Βουλής, σύμφωνα με τα όσα επισημαίνει ο Ονασαγόρας στην στήλη του, #PoliticsBlog στην «Καθημερινή».

Αυτολεξεί, ο γράφων αναφέρει:

«Αναστάτωση επικρατεί στην Πινδάρου για τις επερχόμενες εξελίξεις, τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο κόμμα. Οι φήμες περί ανασχηματισμού και υπουργοποίηση κομματικών στελεχών έχουν προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις. Γι αυτά θα σας έχω νεότερα πολύ σύντομα.

Προς το παρόν σας αφήνω με ένα ερώτημα που έθεσε κάποιος πολύ γνωστός Συναγερμικός για τις βουλευτικές του "κοντινού μέλλοντος", όπως είπε. Το ερώτημα: "Γιατί να αφήσουμε την προεδρία της Βουλής στο ΑΚΕΛ και τον εκλεκτό του, ακόμα κι αν αυτός είναι ο Νικόλας ενώ μπορούμε να τη διεκδικήσουμε και εμείς με κάποιον δικό μας;"Ο Συναγερμικός υποστήριξε πως "εάν αρχίσουμε από τώρα δουλειά έχουμε πολλές ελπίδες να κερδίσουμε από αυτή τη διαδικασία παρά να χάσουμε. Ακόμα και στην περίπτωση που ο επόμενος πρόεδρος θα είναι ο Νικόλας, μας συμφέρει να τον εκλέξουμε εμείς και όχι το ΑΚΕΛ"...»

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X