ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υδρογόνο, αποθήκευση μπαταρίας, τεχνητή νοημοσύνη και πώς η Κύπρος θα κινηθεί γρήγορα

Ο Παντελής Παύλου, Διευθυντής στον τομέα Βιωσημότητας & Εταιρικού Απολογισμού της ΕΥ, στο Green Agenda Cyprus Summit

24news team

Παντελής Παύλου

Ο Παντελής Παύλου είναι Διευθυντής στον τομέα Βιωσημότητας & Εταιρικού Απολογισμού της ΕΥ από το 2021. Συμμετέχει σε διεθνείς ομάδες εμπειρογνωμόνων της ΕΥ, βοηθώντας πελάτες της ΕΥ να αντιμετωπίσουν προκλήσεις σχετικά με χρηματοοικονομικά και θέματα βιωσιμότητας.

Έχοντας μια επιτυχημένη καριέρα, ο Παντελής Παύλου έχει συνεισφέρει στη διαμόρφωση πολιτικής και προτύπων σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, και έχει ηγηθεί επαγγελματικών ομάδων σε λειτουργίες χρηματοδότησης και κινδύνου σε διεθνείς χρηματοπιστωτικούς ομίλους. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου με πτυχίο στη Δημόσια Διοίκηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει εκπαιδευτεί ως εξωτερικός ελεγκτής. Κατέχει τους τίτλους Fellow Chartered Accountant (FCA) και Business Finance Professional (BFP), και είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) και του Institute of Certified Public Accountants of Cyprus (ICPAC).

Green Agenda Cyprus Summit

Σκοπός του Green Agenda Cyprus Summit που πραγματοποιείται για πρώτη φορά είναι η στήριξη της προσπάθειας στην Πράσινη Μετάβαση της Κύπρου, με στόχο να καταστεί η χώρα μας παράδειγμα οικολογικού τρόπου ζωής και βιώσιμης ανάπτυξης.

Στο συνέδριο “Green Agenda Cyprus Summit” θα παρευρεθούν και θα συζητήσουν οι ηγέτες της επιχειρηματικής κοινωνίας της χώρας, ενώ θα παρουσιάσουν, με στόχο να εμπνεύσουν τους παρευρισκόμενους, κορυφαίοι ομιλητές από τη διεθνή σκηνή. Σημαντική θα είναι η παρουσία της κυβέρνησης η οποία θα κληθεί να παρουσιάσει το όραμα και τις δράσεις της για την πράσινη μετάβαση. Στο επίκεντρο των συζητήσεων και παρουσιάσεων θα βρίσκονται οι κίνδυνοι από την κλιματική αλλαγή και η επίδρασή τους στην ανθρώπινη ζωή, στο τραπεζικό σύστημα, τη βιομηχανία, τα ακίνητα και τον ασφαλιστικό τομέα.

Η παραγωγή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η αποθήκευση και η βέλτιστη έξυπνη διανομή της, η χρηματοδότηση της πράσινης μετάβασης, η βιωσιμότητα και η εξέλιξη της αλυσίδας παραγωγής τροφίμων αλλά και η διαχείριση των αποβλήτων, όλα αυτά θα βρίσκονται στο επίκεντρο του “Green Agenda Cyprus Summit 2024”.

Το “Green Agenda Cyprus Summit” διεξάγεται στις 20 Μαΐου στο ξενοδοχείο Hilton με τη στήριξη της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου.Powered by Fameline Holding Group, Platinum Sponsors οι Τράπεζα Κύπρου, Ελληνική Τράπεζα, Eurobank, Alpha Bank, Astrobank , Gold Sponsors η EY, Dark Horse Cyta,Silver Partner ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, AUDI, Ιnvest Cyprus. Energy Partners Eunice Energy Group και ο όμιλος Green Energy.

To συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Για εισιτήρια www.ticketmaster.cy 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://www.digitalagendacy.com/  

Media: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA
Hydrogen, why Cyprus has the edge

Hydrogen, why Cyprus has the edge

Ο Δρ Γιώργος Πεχλιβάνογλου, ειδικός σε θέματα αιολικής ενέργειας, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA
X