ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασε σε κλάματα ο Θέμης με αφορμή την οικογένειά του

''Είναι πολύ άσχημο, νιώθεις μέσα σου ένα κενό και πως δεν σε αγαπάει ποτέ κανείς''

Πάρια Ευσταθίου

Ο Θέμης Κανέλλος, ο δημοφιλής Youtuber γνωστός και ως ''Themicorn'', είναι ένας από τους παίκτες του Big Brother που σχολιάστηκε έντονα λόγω της εκκεντρικής εμφάνισής του. 

Ο 18χρονος βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας του ριάλιτι και συνομιλώντας με τον "Μεγάλο Αδερφό'', ξέσπασε σε κλάματα.

Όπως εξήγησε, η αποκάλυψη των σεξουαλικών του προτιμήσεων καθώς και η ενασχόλησή του με το μακιγιάζ προκάλεσε αντιδράσεις στα μέλη της οικογένειάς του.

''Έχω περάσει δύσκολα στη ζωή μου. Η οικογένειά μου μού λείπει εδώ και πολλά χρόνια. Όταν έμαθαν οι γονείς μου κάποια πράγματα για μένα, ότι μου αρέσει το μακιγιάζ, ότι είμαι γκέι και άλλα διάφορα πράγματα, δεν ένιωσα την οικογένειά μου τόσο κοντά όσο την ένιωθα πριν'', εξομολογήθηκε. 

Ο νεαρός παίκτης, αναφέρθηκε και στις λεκτικές επιθέσεις που δέχθηκε λέγοντας πως τα λόγια που άκουγε από την οικογένειά του, τον πλήγωναν. 

Όταν ο Μεγάλος Αδερφός του ζήτησε να θυμηθεί το γεγονός που τον πλήγωσε περισσότερο, ο Θέμης απάντησε: 

''Όταν είμαι το παιδί σου, πρέπει να αγαπάς το παιδί σου όπως είναι. Είναι το παιδί σου, Εσύ το δημιούργησες, του έμαθες τόσα πράγματα και ξαφνικά του γυρνάς την πλάτη επειδή του αρέσει το μακιγιάζ και είναι γκέι; Είναι πολύ άσχημο''.

Ο Θέμης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους γονείς του: ''Θέλω να τους πω ότι παρόλο που έχω πληγωθεί πολύ, ξέρω πως με αγαπάνε και τους αγαπάω και εγώ. Ελπίζω πραγματικά όταν βγω από εδώ μέσα να μην είναι η τελευταία φορά που τους βλέπω, γιατί είναι πολύ άσχημο όταν δεν έχεις μια οικογένεια που σε αγαπάει έτσι όπως είσαι. Καμια φορά πρέπει να ακούνε περισσότερο και να προσπαθούν να καταλάβουν. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που ζητάω''.

 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

#ΟΠΩΣΤΟΘΕΛΕΙΣ

#ΟΠΩΣΤΟΘΕΛΕΙΣ

Ονειρεύτηκες ανακαίνιση; Την πραγματοποιούμε… με αγάπη!
 |  MEDIA
X