ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεσπά ο Βαρθακούρης για το ροζ βίντεο

«Θεωρώ πολύ τίμιο που της δώσαμε την ευκαιρία να βγει και να εξηγηθεί»

Μετά το τέλος του live του «Big Brother», το βράδυ της Παρασκευής, η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε στα παρασκήνια της παραγωγής και συνάντησε τον παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το ροζ βίντεο της Χριστίνας Ορφανίδου και την εξομολόγηση που έκανε η παίκτρια στην κάμερα.

Ο Χάρης Βαρθακούρης εξήγησε γιατί θεωρεί «τίμιο» που η παραγωγή έδωσε την ευκαιρία στην Χριστίνα Ορφανίδου την ευκαιρία να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα.

«Κάποιος διέρρευσε, δημοσίευσε μια πάρα πολύ προσωπική τους στιγμή. Θεωρώ ότι αυτό είναι μια άνανδρη συμπεριφορά. Είναι ένα βίντεο το οποίο είχε διαρρεύσει παλαιότερα, προ Big Brother. Δεν ξέρω ποιος το διέρρευσε τώρα, σίγουρα ξέρω όμως με ποια αφορμή. Την δημοσιότητα που έχει πάρει η Χριστίνα μέσα από τη συμμετοχή της» ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του «Big Brother» τόνισε: «Δεν είναι ωραίο να είσαι μέσα σε ένα κλειστό περιβάλλον, όπου δεν έχεις ιδέα τι γίνεται απ’ έξω και να συζητιέται ξαφνικά το όνομα σου για αυτό τον λόγο. Διασύρεται, είδα πρωτοσέλιδα, «σάλος» και «σκάνδαλο.

Θεωρώ πολύ τίμιο που της δώσαμε την ευκαιρία να βγει και να εξηγηθεί. Δεν ξέρω αν το ξεπερνάς πιο εύκολα ή πιο δύσκολα. Θεωρώ, χωρίς να έχω ιδέα, μπορεί να λέω και μια μπούρδα, ότι θα το ξεπεράσει πιο εύκολα. Την χειροκρότησαν όλοι, την αγκάλιασαν όλοι και ειδικά οι κοπέλες του σπιτιού. Αν αυτό τον άνθρωπο τον είχα μπροστά μου θα απευθυνόμουν στο φιλότιμο του. Θα του έλεγα ότι δεν είναι ωραίο αυτό που έκανε. Δεν θα τον έφτυνα ή θα χειροδικούσα».

Ο Χάρης Βαρθακούρης αναφέρθηκε και στις φήμες που τον θέλουν μετά το τέλος του «Big Brother» να κάθεται στη θέση του κριτή στο νέο show, «Masked Singer» στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά, της Τάμτα και της Ελένης Φουρέιρα.

«Έχουμε μήνα Σεπτέμβριο. Αυτό τώρα είναι ένα spoiler και θα πω κάτι που πάρ’ το όπως θες. Καταρχάς ισχύει και νομίζω ότι δεν είναι μυστικό. Ακούω πρώτη φορά το όνομα της Ελένης Φουρέϊρα, ξέρω τα άλλα δυο ονόματα, του Νίκου Μουτσινά και της Τάμτα, βλέπω αυτή την επιτροπή και την φτιάχνω στο μυαλό μου.

Αυτό είναι ένα βήμα το οποίο είναι έξω από τα νερά μου. Το Masked Singer είναι ένα concept που πολύ πιο κοντά στη γειτονιά μου. Έχει να κάνει με το τραγούδι, δεν θα είναι ζωντανό υποθέτω οπότε και πιο ασφαλές. Όταν μου προτάθηκε εάν θέλω να κάνω και αυτό, προ κορονοϊού, σκέφτηκα να πω ναι και σε μια πρόταση που μπορεί να με εξιλεώσει σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι το Big Brother ήταν μια λάθος κίνηση από μένα» απάντησε ο Χάρης Βαρθακούρης.

 

ΠΗΓΗ:newsbeast.gr

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X