ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το κινητό σας μπορεί τώρα να κάνει και όλες τις επισκευές στο σπίτι

Δελτίο Τύπου

Κρατήστε τη θήκη με τα εργαλεία εάν θέλετε, όλα τα υπόλοιπα όμως αφήστε τα, γιατί το μόνο που θα χρειαστείτε είναι το κινητό σας για να συνδεθείτε με το Douleutaras, τη No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι.

Η  εφαρμογή Douleutaras, αναλαμβάνει να κάνει όλη τη δουλειά για εσάς, μεταμορφώνοντας το smartphone σας σε πολυεργαλείο, για όλες τις ανάγκες εργασιών του σπιτιού. 

Με μερικά μόνο κλικ, το τηλέφωνό σας θα σας συνδέσει με ένα μεγάλο δίκτυο εξειδικευμένων επαγγελματιών του Douleutaras και μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, θα σας προτείνει τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σας, για κάθε μία από τις εργασίες επιδιόρθωσης που μπορεί να χρειαστεί το σπίτι σας. Είτε έχετε ανάγκη από ένα υδραυλικό για εκείνη τη βρύση που στάζει επίμονα, είτε ηλεκτρολόγο για το βραχυκύκλωμα στον πίνακα ηλεκτροδότησης, όλοι οι αξιολογημένοι επαγγελματίες είναι στο Douleutaras για να σας απαλλάξουν στον γρηγορότερο χρόνο από τον μπελά.

Ποιότητα βασισμένη στις αξιολογήσεις χρηστών 

Η εφαρμογή Douleutaras, σας δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στα προφίλ των επαγγελματιών, να δείτε και να διαβάσετε αξιολογήσεις για τη δουλειά τους, όπως αυτές κοινοποιήθηκαν από πραγματικούς χρήστες, ακόμη  και να συνομιλήσετε μαζί με τον επαγγελματία, μέσω του online chat, για να εξηγήσετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στο σπίτι, στέλνοντας του φωτογραφίες από βλάβες ή ζημιές. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να λάβετε άμεσα μία πρώτη εκτίμηση για τη δουλειά που θα χρειαστεί να γίνει και κατόπιν αυτού, να διευθετήσετε το ραντεβού με τον επαγγελματία, στον χρόνο που σας βολεύει. 

Παρόμοια, μπορείτε να ανεβάσετε εσείς την προσωπική σας εμπειρία από τη συνεργασία με τον επαγγελματία, δηλώνοντας τον βαθμό ικανοποίησής σας για την υπηρεσία που σας προσέφερε.  

Ο Douleutaras με περισσότερους από 4,200 επαγγελματίες στο δίκτυό του, παραμένει προσηλωμένος στο στόχο του, για παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών  σε 90 διαφορετικές κατηγορίες εργασιών,  χωρίς να αφήνει τίποτα στην τύχη. Με μία μεγάλη λίστα ειδικών, που περιλαμβάνουν, ανάμεσα σε άλλα, υδραυλικούς, ψυκτικούς, ηλεκτρολόγους, επιπλοποιούς, μπογιατζήδες, κηπουρούς, οικοδόμους κλπ. φροντίζει να αποκαταστήσει κάθε ζημιά ή έγνοια σας, επαναφέροντας το σπίτι και τις συσκευές του, στην παλιά τους αίγλη. 

Εγγυημένη Εξυπηρέτηση & Επιστροφή Χρημάτων

Και το καλύτερο απ’ όλα; Ο Douleutaras, σας προσφέρει μέσω της  Εγγύησης Εξυπηρέτησης, επιστροφή χρημάτων έως €10,000, σε εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις ζημίας/κακοτεχνίας ή αν δεν ολοκληρωθεί η εργασία. 

Όποιο και να είναι το πρόβλημα, η πλατφόρμα του Douleutaras είναι ο πιο αξιόπιστος σύμμαχος όλων για τα μαστορέματα.  Γιατί όταν η ζημιά φέρνει μαζί της το χάος, ο Douleutaras είναι ο μόνος που μπορεί να επαναφέρει άμεσα τη γαλήνη στο σπίτι.

Με το Douleutaras, το Σπίτι πλέον βρήκε τον μάστορά του!

Σχετικά με το Douleutaras:

Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 4.200+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης συμπληρώνει εύκολα τη φόρμα εργασίας και ο έξυπνος αλγόριθμος του προτείνει τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή του μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει τα προφίλ των επαγγελματιών, να δει τις αξιολογήσεις τους και τα δείγματα εργασιών τους και στη συνέχεια επιλέγει τον επαγγελματία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Μάλιστα, για να διασφαλιστεί το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, παρακολουθείται η πορεία κάθε εργασίας από την αρχή μέχρι το τέλος, παρέχοντας  Εγγύηση Εξυπηρέτησης & Επιστροφής Χρημάτων στον χρήστη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Douleutaras επισκεφθείτε το https://www.douleutaras.com.cy/ ή τους λογαριασμούς της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα: Facebook, LinkedIn, Instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA