ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το bullying της Κάτιας στην Ελευθερία - Άφωνοι οι κριτές (Vid)

Ξέσπασε κόντρα

Στο «κόκκινο» ήταν η ένταση στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 2, μέσα στο στούντιο, όταν άνοιξε κουβέντα η Μαρίνα για bullying της Κάτιας στην Ελευθερία.

Η Μαρίνα (που στην διαδικασία αποχώρησης έμεινε στο παιχνίδι με την Ολγα να αποχωρεί) ήταν εκνευρισμένη στην τελευταία φωτογράφιση και όταν την ρώτησαν οι κριτές για ποιον λόγο ήταν σε αυτή τη κατάσταση, τους είπε πως η Κάτια κάνει bullying στην Ελευθερία συνεχώς και την ώρα που η τελευταία φωτογραφιζόταν, έκανε ένα άκομψο σχόλιο. Αυτό ήταν που την νευρίασε, με την Κάτια, που στέκονταν πιο πίσω, να κοιτάζει απορημένη. Η Ελευθερία με την σειρά της, όταν την ρώτησαν οι κριτές αν όντως ισχύει αυτό, είπε πως συμβαίνει συχνά, αλλά δεν ήθελε να επεκταθεί παραπάνω. Αφού οι κριτές ρώτησαν τα κορίτσια γιατί δεν το συζητούν όλες μαζί το θέμα ώστε να λήξει, εκεί άρχισε να «ανάβει» η συζήτηση.

Αρχικά, η Ελευθερία είπε πως συνεχώς της μιλάνε άσχημα ορισμένες, με τις άλλες διαγωνιζόμενες να ανοίγουν κουβέντα πίσω και την Καγιά να κοιτάζει με ανοιχτό το στόμα τα όσα συμβαίνουν.

Παίκτριες που έχουν χωριστεί σε δύο «στρατόπεδα» διαφωνούσαν στο αν έχουν κάτσει ποτέ να λύσουν τα θέματά τους, ενώ η Σουζάνα κατηγορούσε την Ελευθερία πως λέει ψέμματα. Κάποια στιγμή οι κριτές ρώτησαν την Κάτια «γιατί κάνει bullying στην Ελευθερία», με την διαγωνιζόμενη να απαντά πως ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός δεν ισχύει, λέγοντας πως απλά έκανε ένα σχόλιο με τις φίλες της, όπως κάνουν όλες την ώρα φωτογράφισης. Τόνισε μάλιστα πως δεν θα έλεγε ποτέ κάτι πίσω από την πλάτη άλλης κοπέλας, με την Μαρία δίπλα της να γελάει και να λέει «ποτέ» ειρωνικά! Εκεί πήγε να ξεφύγει το πράγμα, με την Καγιά να αποφασίζει να διακόψει την διαδικασία για ένα πεντάλεπτο, ώστε να ηρεμήσουν τα μοντέλα.

Λίγο μετά η Κάτια πάντως πήγε προς τις κοπέλες, λέγοντας πως θα ήθελε να το συζητήσει μαζί τους, γιατί την ενόχλησε ο χαρακτηρισμός bullying, αλλά δεν είδε μεγάλη ανταπόκριση για κουβέντα. Ζήτησε μάλιστα συγνώμη πρώτα από την Ελευθερία και μετά από τις υπόλοιπες, αν θεωρούν πως τους κάνει bullying, τονίζοντας πως δεν ισχύει αυτό. Η Σουζάνα ήταν μάλιστα εκνευρισμένη και ζήτησε από την Ελευθερία να πάει να της μιλήσει «χωρίς δικηγόρους» για να λυθεί η παρεξήγηση μεταξύ τους, κάτι που προκάλεσε νέα ένταση για το σχόλιο περί «δικηγόρων». Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο:

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόντα  |  Bullying  |  Κάτια  |  GNTM  | 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X