ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «America’s Got Talent – The Champions ΙΙ» έρχεται αποκλειστικά στο Novalifε!

Το Novalifε είναι το αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova Cyprus

Ένα από τα πιο φαντασμαγορικά show του πλανήτη, τo «America’s Got Talent – The Champions», έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποκλειστικά στο αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova Cyprus, το Novalifε! Το show κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και κάθε Τρίτη, στις 22:45, από το Novalifε, ενώ διατίθεται και στις υπηρεσίες Nova Go και Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν περάσει από το show διαγωνίζονται για να κατακτήσουν την 1η θέση παγκοσμίως! Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν ο Σάιμον Κάουελ, η νεοεμφανιζόμενη από «Britain’s Got Talent», Αλίσα Ντίξον, η Χάιντι Κλουμ, που επιστρέφει θριαμβευτικά, και ο Χάουι Μαντέλ. Παρουσιαστής είναι ο Τέρι Κρουζ. Οι συμμετοχές φέτος είναι από: Αμερική, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Ουκρανία, Δανία, Αυστραλία και Βέλγιο.


Το Novalifε είναι το αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova Cyprus και διαθέτει πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, εξαιρετικές σειρές, ανατρεπτικά talk shows και τις καλύτερες εκπομπές για κάθε προτίμηση. Το Novalifε είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές της Nova Cyprus, και από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των συνδρομητών.

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

· Κάνετε Like στη σελίδα της Nova Cyprus https://www.facebook.com/NovaCyprus/ για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των καναλιών της Nova Cyprus
· Μπείτε στο site της NovaCyprus www.novacyprus.com για να βλέπετε πάντα το ανανεωμένο πρόγραμμα όλων των καναλιών μας.
· Για περισσότερες πληροφορίες για το novago μπείτε στο www.novacyprus.com/novago 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου ...
 |  MEDIA
Νέο Box Set: «Deadwood»

Νέο Box Set: «Deadwood»

Όλοι οι κύκλοι της πολυβραβευμένης σειράς αποκλειστικά τον Μάιο στο Nova On Demand!
 |  MEDIA
X