ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

TIPPING POINΤ με τον Τάσο Τρύφωνος

Το νέο, δημοφιλές τηλεπαιχνίδι γνώσεων και τύχης έρχεται στον ALPHA!

Με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο και μετρ των τηλεπαιχνιδιών Τάσο Τρύφωνος, το TIPPING POINT προσγειώνεται στον Alpha Κύπρου με εντυπωσιακά σκηνικά, προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και format κατευθείαν από Βρετανία. Μετά από τη μεγάλη απήχηση των τηλεπαιχνιδιών «Αδύναμος Κρίκος» και «The Chase», ο ALPHA συνεχίζει να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό… αφού το νέο, δημοφιλές τηλεπαιχνίδι έρχεται πασπαλισμένο με αγωνία, ταχύτητα με απρόβλεπτα και ανατροπές.

Coins always make sounds, αλλά στο ολοκαίνουργιο τηλεπαιχνίδι γνώσεων TIPPING POINT…τα κέρματα έχουν διαφορετικό «ρόλο»! Φέρνουν κάθε παίκτη όλο και πιο κοντά σε ένα μεγάλο ποσό, δηλαδή μέχρι και σε 10.000 Ευρώ! Κι αν μέχρι σήμερα ξέρατε ότι το κέρμα έχει δύο όψεις, το συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι της βρετανικής τηλεόρασης έρχεται για να αποδείξει στο τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου ότι το κέρμα έχει μία και μοναδική όψη… του one & only WINNER!

Τύχη και γνώσεις, λοιπόν, είναι τα απαιτούμενα συστατικά για να φτάσει κανείς στην απόλυτη νίκη, αφού η μηχανή-«τέρας» έχει τη δύναμη να ανατρέπει τα πάντα. Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι που εδώ και 13 χρόνια σημειώνει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό με τον γνωστό δημοσιογράφο Ben Shephard να μοιράζει κέρδη, αλλά και να χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές στο κοινό που έχει γίνει top fan του συνολικού concept.

Σε κάθε επεισόδιο οι διαγωνιζόμενοι θα είναι τέσσερις και κάθε ένας θα έχει την ευκαιρία να απαντάει σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων. Αν απαντήσει ορθά, τότε ρίχνει τα κέρματα στη μηχανή… έχοντας έτσι τη δυνατότητα να συγκεντρώσει όσα χρήματα πέσουν από την «τράπεζα».

TIPPING POINT #ComingSoon

Δηλώστε συμμετοχή στο 99 059905 και διεκδικήστε μέχρι και 10,000 Ευρώ καθημερινά και πολλά πλούσια δώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA
Hydrogen, why Cyprus has the edge

Hydrogen, why Cyprus has the edge

Ο Δρ Γιώργος Πεχλιβάνογλου, ειδικός σε θέματα αιολικής ενέργειας, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA
X