ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέμης Κανέλλος:«Πώς έμαθαν οι γονείς μου ότι είμαι gay»

Η παλιότερη εξομολόγηση του παίκτη του «Big Brother»

Πριν λίγο καιρό, ο Θέμης Κανέλλος, προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση στο δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother» για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει, ενώ ανέφερε πώς αντέδρασε η οικογένειά του όταν τους ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Ευτυχείτε» προβλήθηκε ένα βίντεο από το κανάλι στο YouTube του νεαρού παίκτη στο οποίο εξομολογείται στους ακολούθους του πώς έμαθαν οι γονείς του τον σεξουαλικό του προσανατολισμό αλλά και το πώς αντέδρασαν.

Ειδικότερα στο απόσπασμα που προβλήθηκε, ο «Themicorn», Θέμης Κανέλλος, ακούγεται να λέει: «Οι δικοί μου το έμαθαν όταν ήμουν στη Β’ Γυμνασίου. Τώρα θα μου πείτε, πώς έγινε αυτό το πράγμα; Εγώ στην πρώτη Γυμνασίου, είχα την πρώτη μου σχέση – φιλία. Έκανα πάρα πολύ παρέα με ένα παιδάκι. Και τέλος πάντων αυτό το πράγμα ίσως τους κίνησε κάπως λίγο την περιέργεια. Δεν ξέρω… Σε κάποια φάση, ήταν βράδυ που μου λένε: “Θέμη, άνοιξε το κινητό σου, θέλουμε να το ελέγξουμε”. Θυμάμαι πως έσβηνα τα πάντα, ότι μπορούσα. Αλλά είχαν μείνει κάποια αποθηκευμένα screenshots τα οποία ήταν με εκείνο το παιδί που είχα φιληθεί κιόλας πρώτη φορά. Και όλα αυτά τα βλέπει ξαφνικά η μάνα μου. Έπαθε εγκεφαλικό. Το εγκεφαλικό είναι λίγο γιατί μιλάμε για ένα άτομο το οποίο είναι πολύ παλαιών αρχών, πολύ άλλη φάση αλλά πραγματικά δε θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά τα πράγματα γιατί δεν με ενδιαφέρουν πια αυτοί οι άνθρωποι. Μου είναι εντελώς αδιάφοροι. Ας κάνουν ότι θέλουν. Έχουν γίνει υπερβολικά πράγματα εναντίον μου. Θυμάμαι πως ήμουν κλεισμένος στο μπάνιο και η μάνα μου ήταν απ’ έξω και χτυπούσε την πόρτα και μου φώναζε: “Θέμη, βγες πρέπει να συζητήσουμε”. Τέλος πάντων αφού καθόμασταν εδώ και ο πατέρας μου ήταν λίγο πιο πέρα σε μια καρέκλα και προσπαθούσα να του εξηγήσω πώς το έχω καταλάβει. Φρίκαρε. Έπαθε εγκεφαλικό. Εκείνη την ημέρα δε με χτύπησε γιατί σε κάποια φάση με είχε χτυπήσει αλλά ήταν ένα δυο μήνες μετά. Όταν άνθρωποι που σου δίνουν λεφτά, στέγη, φαγητό, τα πάντα, σου κάνουν bullying, όλα αυτά που σου προσφέρουν μειώνονται, σου κάνουν τη ζωή πολύ πιο δύσκολη».

 

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, στο τέλος της προβολής του βίντεο σχολίασε πως η συγκεκριμένη περιγραφή ήταν διαφορετική από εκείνη που είχε ακουστεί στο δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother».

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε πως: «Πρόσεχε, αυτό είναι λίγο πιο παλιό. Ένα παιδί σε αυτήν την ηλικία περνάει διάφορα σκαμπανεβάσματα. Τον ένα μήνα μπορεί να νιώθει διαφορετικά και με τον εγκλεισμό να του βγήκε κάπως διαφορετικά και να σκέφτηκε κάποια πράγματα αλλιώς. Βασικά είναι πολύ μικρός. Δεν είναι ένας άνθρωπος συνειδητοποιημένος ακόμα και δουλεμένος».

Στην άποψη αυτή της παρουσιάστριας της εκπομπής του Open, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου πρόσθεσε: «Μην ξεχνάτε πως στο βίντεο αυτό του YouTube o Θέμης είναι ανήλικος. Ο Θέμης τώρα πια είναι 18».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X