ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«The Chase»: Special Επεισόδιο με Chaser τον πρώην Υπουργό Υγείας, Γιώργο Παμπορίδη!

Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει, οι παίκτες ακονίζουν τις γνώσεις τους και ο Δικηγόρος-Chaser... δεν αστειεύεται καθόλου

Kατευθείαν από την Πάφο έρχεται η ομάδα Round Table 7 που ετοιμάζεται να “κονταροχτυπηθεί” στην αρένα του τηλεπαιχνιδιού “The Chase” στον ALPHA Κύπρου... με τον πρώην Υπουργό Υγείας, κ. Γιώργο Παμπορίδη, στο ρόλο του πολύ δυνατού Chaser!

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 19:20, μην χάσετε ένα Special Επεισόδιο καταδίωξης γνώσεων με τον παρουσιαστή Τάσο Τρύφωνος να ρίχνει ατάκες-δηλητήριο και παράλληλα να κινεί τα νήματα του παιχνιδιού με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ποια είναι η ατρόμητη ομάδα που θα τολμήσει να σταθεί απέναντι από τον Δικηγόρο-Chaser, προκειμένου να διεκδικήσει 10,000 Ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό; Το μέγα ερώτημα όμως, δεν είναι αυτό… και το ξέρετε.

Ο άνθρωπος που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση του ΓΕΣΥ, θα χάσει από μία ομάδα που έρχεται με στρατηγική, ενθουσιασμό και απίστευτη δίψα για νίκη; Γέλιο, αυθόρμητα σχόλια, ερωτήσεις γνώσεων για κοφτερά μυαλά με ταχύτητα έρχονται να προστεθούν ανάμεσα στο κεντρικό σύνθημα της ομάδας Round Table 7 Paphos, που δεν είναι άλλο από το “Adopt - Adapt - Improve”.

Σκοπός της είναι η κοινωνική προσφορά μέσω της φιλίας και συνεργασίας και όραμά της η δημιουργία μίας λέσχης που θα βοηθά νέους ανθρώπους να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Όμως, ο λόγος που θα βρεθεί στο τηλεπαιχνίδι καταδίωξης γνώσεων παραμένει ακόμα μυστικός, με τον Τάσο Τρύφωνος να εισβάλει στο στούντιο και να ανακρίνει με τις ερωτήσεις του και τη διεισδυτική του ματιά.

Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει, οι παίκτες ακονίζουν τις γνώσεις τους και ο νέος Chaser δεν θα κάνει απλώς μία τηλεοπτική εμφάνιση, αλλά μία πολύ δυνατή συμμετοχή για πολύ δυνατούς παίκτες!

Μην χάσετε το Special Eπεισόδιο Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 19:20 στον ALPHA Κύπρου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X