ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«THE BACHELOR»: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα στον ALPHA με τρεις HOT Κύπριες

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, στον ALPHA Κύπρου

Το show-φαινόμενο που κατέκτησε 31 χώρες, “THE BACHELOR”, κάνει πρεμιέρα απόψε Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 22:00 στον ALPHA Κύπρου με ένα περιζήτητο εργένη, τον Παναγιώτη Βασιλάκο, που θα έχει την ευκαιρία να βρει τη γυναίκα της ζωής του, να την ερωτευτεί και να της κάνει πρόταση γάμου.

20 γυναίκες θα προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να γοητεύσουν τον ωραίο Παναγιώτη και να κερδίσουν την καρδιά του, ανάμεσά τους και τρεις γνωστές Κύπριες οι: Σαμάνθα Στοκμάγιερ, την Ντάρια Εροχίνα και την Ραφαέλλα Γεωργίου.

Ποια θα βάλει γκολ στην καρδιά του και το μονόπετρο στο δάκτυλό της; Η κάθε μία ξεχωριστά αξιοποιεί τα μεγάλα της “όπλα”: θηλυκότητα, γοητεία, σεξαπίλ και προσωπικότητα, προκείμενου να αποσπάσει την προσοχή του και να κερδίσει περισσότερο χρόνο μαζί του.

Τα ραντεβού με κάθε διαγωνιζόμενη περιλαμβάνουν εσωτερικά και εξωτερικά πλάνα σε διάφορα εντυπωσιακά και πολυτελή μέρη, εντός και εκτός της έπαυλης, καθώς αυτή είναι η ευκαιρία του μοναδικού εργένη να γνωριστεί με την κάθε μία ξεχωριστά και να διαπιστώσει με ποια έχει χημεία. Όμως, όσο οι διαγωνιζόμενες έρχονται πιο κοντά στην καρδιά και το μυαλό του τόσο ο ανταγωνισμός μεταξύ τους μεγαλώνει, με τις πρώτες εντάσεις να κάνουν την εμφάνισή τους.

Μυστικά στο αυτί, ερωτικά βλέμματα, ραντεβουδάκια, εξομολογήσεις… και ακόμα περισσότερα έρχονται απόψε στη μεγάλη πρεμιέρα του πιο ρομαντικού και απρόβλεπτου reality “THE BACHELOR”. Κι ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες θα γνωρίσουμε και 3 Κύπριες που όπως ακούγεται μέχρι στιγμής θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Στο τέλος κάθε εβδομάδας, γίνεται η «τελετή των ρόδων», όπου ο Bachelor δίνει τριαντάφυλλα στις γυναίκες που πιστεύει ότι ταιριάζουν μαζί του και υπάρχει προοπτική για ένα κοινό μέλλον. Όποια δεν λάβει τριαντάφυλλο, πρέπει να αποχωρήσει από την έπαυλη και φυσικά από το παιχνίδι.

Απόψε αρχίζει η πιο ρομαντική περιπέτεια… ή μάλλον η πιο ερωτική διεκδίκηση!

“THE BACHELOR” Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:00 στον ALPHA Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X