ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρεμιέρα της νέας εκπομπής «My Tay» με την Ταϋγέτη Λάζου

Αποκλειστικά στο Novalifε!

Η νέα lifestyle εκπομπή, «My Tay», η οποία αποτελεί παραγωγή της Nova, με την Ταϋγέτη Λάζου, κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, στις 20:30, από το αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι Novalifε!

H Ταϋγέτη Λάζου είναι η φίλη η οποία θα γεμίσει με στυλ και ομορφιά την καθημερινότητα των συνδρομητών της Nova Cyprus! Μια φίλη που αγαπά τα vegan πρωινά, βλέπει σειρές, διαβάζει βιβλία, ακούει μουσική, πηγαίνει στο Μουσείο και συστήνει υπέροχους ανθρώπους που πάνε τη σκέψη και τη ζωή ένα βήμα παρακάτω! Είναι εκείνη που θα δώσει τις καλύτερες συμβουλές για το ποιό είναι το σωστό κραγιόν για τα βραδινά φορέματα φέτος, αλλά και για το πως θα φορεθούν τα μποτίνια ή τα ψηλοτάκουνα το πρωί, ενώ παράλληλα, προτείνει πανέξυπνα tips που απογειώνουν το στυλ και σε θέματα διακόσμησης.

Το «My Tay» θα είναι διαθέσιμο και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova Cyprus να έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Το Novalifε διαθέτει πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, εξαιρετικές σειρές, talk shows και τις καλύτερες εκπομπές για κάθε προτίμηση, ενώ από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του είναι ψηλά στις προτιμήσεις των συνδρομητών.

Ανακαλύψτε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας μόνο στο Novalifε


Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema
· Κάνετε Like στη σελίδα της Nova Cyprus https://www.facebook.com/NovaCyprus/για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των καναλιών της Nova Cyprus
· Μπείτε στο site της NovaCyprus www.novacyprus.com για να βλέπετε πάντα το ανανεωμένο πρόγραμμα όλων των καναλιών μας.
· Για περισσότερες πληροφορίες για το novago μπείτε στοwww.novacyprus.com/novago

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X