ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι σειρές που διεκδικούν τα περισσότερα βραβεία Emmy έρχονται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema!

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα


Tον Σεπτέμβριο, η Nova Cyprus μεταφέρει το συναρπαστικό κλίμα των βραβείων Emmy 2020 στους συνδρομητές της με την προβολή των πιο δυνατών υποψήφιων για τα βραβεία σειρών από το Novacinema4HD! Από την 1η Σεπτεμβρίου, οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα επεισόδια των σειρών «Watchmen», «Succession ΙΙ», «Westworld III» και «Silicon Valley VI» που διεκδικούν και τις περισσότερες υποψηφιότητες.

Αναλυτικότερα:

«Succession II»: Από 1ή έως 10 Σεπτεμβρίου, κάθε βράδυ, στις 23:00, θα προβάλλεται ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Succession» που απέσπασε 18 υποψηφιότητες: Καλύτερης σειράς/δράμα, A’ ανδρικού ρόλου όπου βρίσκονται υποψήφιοι o Brian Cox και Jeremy Strong, ενώ βραβείο Β’ ανδρικού ρόλου διεκδικούν οι Nicholas Braun, Kieran Culkin και Matthew Macfadyen. Η σειρά αφηγείται την ιστορία της οικογένειας ενός μεγιστάνα των media ο οποίος βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας και της ζωής του και η εκτεταμένη οικογένεια του, ονειρεύεται ήδη την διαδοχή.

«Silicon Valley VI»: Από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου, κάθε βράδυ, στις 23:00, θα προβάλλεται ο έκτος κύκλος της σειράς «Silicon Valley» που διεκδικεί το βραβείο ηχητικού μοντάζ. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή πέντε νεαρών προγραμματιστών οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να ξεχωρίσουν και να αναδειχτούν στον ηλεκτρονικό παράδεισο της Σίλικον Βάλεϊ. Πρωταγωνιστούν οι Thomas Middleditch, T.J. Miller, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Matt Ross.

«Westworld III»: Από 14 έως 21 Σεπτεμβρίου, κάθε βράδυ, στις 23:00, θα προβάλλεται ο τρίτος κύκλος της σειράς «Westwolrd» που διεκδικεί συνολικά 11 βραβεία, αναμεσά τους οι υποψηφιότητες των Jeffrey Wright και Thandie Newton στις κατηγορίες Β’ ανδρικού και Β’ γυναικείου αντίστοιχα. To «Westworld» είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία του 1973 και πραγματεύεται τη ρευστότητα των ορίων ανάμεσα στον άνθρωπο και τις μηχανές ή πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στον δημιουργό και το δημιούργημα του. Πρωταγωνιστούν οι Aaron Paul, Vincent Cassel, Evan Rachel Wood, Ed Harris κ.α.

«Watchmen»: Από 22 έως 30 Σεπτεμβρίου, κάθε βράδυ στις 23:00, θα προβάλλεται η σειρά «Watchmen» που διεκδικεί 26 βραβεία στις κατηγορίες: Καλύτερης μίνι σειράς, Α’ ανδρικού και Α’ γυναικείου ρόλου για τον Jeremy Irons και την Regina King, αντίστοιχα Β’ γυναικείου ρόλου για την Jean Smart, και τρεις υποψηφιότητες στην κατηγορία Β’ ανδρικού ρόλου. Η σειρά «αγκαλιάζει» με νοσταλγία το πρωτότυπο και πρωτοποριακό ομώνυμο κόμικ του Alan Moore (1986 & 1987), ενώ παράλληλα επιχειρεί να φέρει τη δική της επανάσταση σε ένα κόσμο όπου οι υπέρ-ήρωες αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες. Οι Αμερικανοί σούπερ – ήρωες ξεκινούν να ερευνούν μία μυστηριώδη δολοφονία ενός άλλου ήρωα και ανακαλύπτουν μία συνωμοσία που θα μπορούσε να αλλάξει την ιστορία του κόσμου. Πρωταγωνιστούν: Jeremy Irons, Don Johnson, Yahya Abdul-Mateen II, Regina King, Louis Gosset Jr., Tom Mison και άλλοι.

Όλες οι παραπάνω σειρές θα βρίσκονται και στην ειδική κατηγορία «Emmy Nominations 2020» στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

 Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

· Κάνετε Like στη σελίδα της Nova Cyprus https://www.facebook.com/NovaCyprus/ για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των καναλιών της Nova Cyprus
· Μπείτε στο site της NovaCyprus www.novacyprus.com για να βλέπετε πάντα το ανανεωμένο πρόγραμμα όλων των καναλιών μας.
· Για περισσότερες πληροφορίες για το novago μπείτε στο www.novacyprus.com/novago  

 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X