ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι Κύπριες πρωταγωνίστριες του «Bachelor» μαζί με τον Νικόλα Ιωαννίδη ενώπιον CHASER

«The Chase Celebrity» - Κάθε Σάββατο στον ALPHA

Από τις 30 Ιανουαρίου, τα σαββατόβραδα μας αλλάζουν ευχάριστα με το πιο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι της Κυπριακή τηλεόρασης! Ο Τάσος Τρύφωνος, κάθε Σάββατο στις 19:20 θα κάνει παιχνίδι με επώνυμους καλεσμένους με ειδικά CHASE – Celebrity επεισόδια.

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία του “The Chase” τις καθημερινές, ο ALPHA Κύπρου ετοιμάζει ειδικά Celebrity επεισόδια με Special καλεσμένους οι οποίοι έρχονται να δείξουν το επίπεδο τους σε γενικές γνώσεις…

Στο πρώτο επεισόδιο οι Κύπριες πρωταγωνίστριες του reality “The Bachelor” Ραφαέλλα Γεωργίου, Σαμάνθα Στοκμάγιερ και Ντάρια Εροχίνα, παρέα με τον Νικόλα Ιωαννίδη παίρνουν θέσεις και έρχονται αντιμέτωποι με τον CHASER. Θα τα καταφέρουν; Ετοιμαστείτε λοιπόν για ανατροπές, viral ατάκες σε μια απρόσμενη καταδίωξη γνώσεων.

Όπως συμβαίνει και τις καθημερινές, οι τέσσερεις επίλεκτοι παίκτες θα κρίνονται από τις γνώσεις, την στρατηγική, την ταχύτητα και τη διαχείριση του χρόνου και άγχους.

Στόχος των επώνυμων διαγωνιζόμενων θα είναι να δείξουν την «κλάση» τους σε ερωτήσεις γνώσεων και φυσικά να έρθουν απέναντι από τον Chaser που θα έχει ως στόχο να τους εμποδίζει να κερδίσουν το έπαθλο των δέκα χιλιάδων Ευρώ.

“The Chase - Celebrity” με τον Τάσο Τρύφωνος! Από30 Ιανουαρίου στις 19:20 στον ALPHA

* Το παγκοσμίου φήμης τηλεπαιχνίδι γνώσεων “Τhe Chase”, είναι format του ITV Studios, και έχει μεταδοθεί με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 20 χώρες

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

Get in shape

Get in shape

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 5 Απριλίου και τελειώνει στις 30 Απριλίου
 |  MEDIA