ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο εμετικός Λιάγκας τα γέλια και τα χονδροειδή σχόλια για τη φοιτήτρια που παρενοχλήθηκε

Η συγγνώμη που δεν έπεισε κανένα

Ξεπέρασαν τα όρια στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, τόσο ο ίδιος ο παρουσιαστής, όσο και τα υπόλοιπα πρόσωπα που βρίσκονται στο πάνελ με τα σχόλιά τους στην υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης της φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τα social media με αρνητικά σχόλια για τους συντελεστές.

Μάλιστα η έκταση που πήρε το θέμα ήταν τόσο μεγάλη που ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε συγγνώμη για όσα ακούστηκαν.

Ολα ξεκίνησαν όταν δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης έδινε την είδηση ότι ένας νεαρός εκτόνωσε τις σεξουαλικές του ορμές στην πλάτη άτυχης φοιτήτριας που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα και διάβαζε. Τότε άρχισαν τα σχόλια από το πάνελ. «Εσταζε το ταβάνι;», «του έπεσε ο καφές του από πίσω και την πιτσίλισε», «ε την πιτσίλισε, αλλά όχι ο καφές». Μάλιστα ο Φρίξος Δρακοντίδης ακούγοντας αυτά τα σχόλια ζήτησε από τους παρουσιαστές να μην κάνουν πλάκα γιατί το θέμα είναι σοβαρό. Μάλιστα όταν είπε πως ο δράστης εκτονώθηκε στην πλάτη της φοιτήτριας και ενώ στο πάνελ γελούσαν, ο Γιώργος Λιάγκας είπε «ε ναι ρε παιδιά στην πλάτη, αφού ήταν από πίσω, πώς θα πάει μπροστά, θα κάνει γκελ;». Ωστόσο το πάνελ δεν σταμάτησε να την πλάκα με την Ελένη Τσολάκη να ρωτάει γελώντας «υπήρχε συναίσθημα ανάμεσα στους δύο;».

Η συγγνώμη του Γιώργου Λιάγκα και του υπόλοιπων συντελεστών

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε συγγνώμη μέσα από την εκπομπή του και είπε: «Μιλάμε για μια πράξη καταδικαστέα, μια πράξη βίαιη, έναν βιασμό, είναι ξεκάθαρο και είναι απόλυτα καταδικαστέα. Εμείς εδώ σαν εκπομπή κάναμε ένα λάθος στον τρόπο που αντιμετωπίσαμε την είδηση, το αντιμετωπίσαμε σαν να είμαστε σε μια παρέα, σε ένα καφενείο… και πήραμε την είδηση από την αστεία διάσταση, χωρίς να γίνεται ξεκάθαρη η στάση μας, που είναι ότι καταδικάζουμε το γεγονός. Δεν θέλαμε να στεναχωρήσουμε κανέναν. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε άλλη θέση, από το να καταδικάσουμε. Ήταν μια άτυχη στιγμή και ζητούμε συγγνώμη».

Και η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για μια πολύ άτυχη στιγμή και ένα λάθος «που θα ήθελα να λήξει εδώ», ενώ τη δική της απολογία έκανε και η Ελένη Τσολάκη που δήλωσε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να στεναχωρήσει κανένα.

Στη συνέχεια χρήστες των social media έγραψαν οργισμένα σχόλια για τα όσα ακούστηκαν στο πάνελ της εκπομπής.

Ελπίζω, η κοπέλα να κάνει μήνυση σε όλο το πάνελ. Να διεκδικήσει αποζημιώσεις για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας από έναν έναν ξεχωριστά και να απαιτηθεί το κλείσιμο της εκπομπής!

Δεν ξέρω τι μπορεί να πει κανείς. Κάποιοι προσπάθησαν πάντως:

Απο οτι κατάλαβα, για να το.βρίσκουν όλοι τοσο αστείο στην εκπομπή του Λιαγκα, αν πήγαινε ένας άγνωστος να εκτονωθεί στην πλάτη του, αυτός θα γελούσε. Όχι;

μλκ είδα το βίντεο με τις πανελίστριες του Λιάγκα να χασκογελάνε με το συμβάν της φοιτήτριας στο ΑΠΘ και ήρεμα σκέφτηκα ΜΟΝΟ ΣΤΑΧΤΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠ ΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΩΡΑ

Η απόλυτη γελοιοποίηση μιας είδησης,η οποία σαφέστατα δεν είναι για γέλια,ειδικά όταν την παρουσιάζει επίσημα μια εκπομπή. Τι αποβράσματα ρε φίλε. Αλλά βέβαια,αν η κοπέλα ήταν κόρη τους,η φάση θα ήταν διαφορετική.

Το βίντεο του Λιάγκα, απλά σταμάτησα να το βλέπω

Ο πραγματικός λόγος που ο φοιτητής στη Θεσσαλονίκη έκανε ότι έκανε είναι επειδή μεγάλωσε και έχτισε χαρακτήρα με εκπομπές σαν του ξεφτίλα του Λιάγκα. Ετσι μεγαλώνουν τα παιδιά σας, έτσι θα γίνουν.

Οι γυναίκες ΓΙΑΤΙ το βρίσκουν αστείο? Γελοίοι σαν τον Λιάγκα καταλαβαίνω για ποιο λόγο γελάνε. Οι γυναίκες γιατί? ενα “μπραβο” παντως αξιζει στις γυναικες του πανελ που καταφεραν να ξεπερασουν σε αηδια τον ιδιο τον Λιαγκα, ηθελε προσπαθεια αλλα τα καταφεραν. μπραβο κοριτσια

πάνελ λιάγκα και σεξιστικό καφριλίκι, ένα δίπτυχο πιο αρμονικά δεμένο και από άμυνα ατλέτικο με γοδίν-μιράντα

Σε άλλη χώρα δεν θΑ τολμούσαν να κάνουν πλάκα για ένα τέτοιο ζήτημα σε τηλεοπτική εκπομπή ή θα έχαναν τη δουλειά τους αν τολμούσαν.

Εδώ έχουμε συνηθίσει στην απόλυτη εξαχρείωση & στα macho αστειάκια.

Το χειρότερο είναι ότι κάνουν πλάκα & κάποιες γυναίκες με αυτά.

Ειμαι κι εγω 20 χρονων κι εγω σπουδαζω κι εγω διαβαζω στην βιβλιοθηκη.Μπορουσε να συμβει και σε εμενα.Γιατι να γελουν με κατι που θα στοιχειωνει για παντα την κοπελα;Ποιος τους εδωσε το δικαιωμα;Γιατι;

Αν υπαρχει δικαιοσυνη σε αυτη την χωρα,ωρα να εμφανιστει.

Αηδιαστικοι. Σιχάματα. Βόθροι. Εγκληματιες. Έχουν και άποψη για την πολιτική. Ψηφίζουν κι αυτοί; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Η ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

Το πάνελ της εκπομπής δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι οι συζητήσεις του είναι δημόσιες και προβάλλονται από την τηλεόραση . Δεν γίνονται στο σπίτι τους .Η αυτοκριτική τους στο θέμα της φοιτήτριας δεν είναι αξιόπιστη αφού όλα τα θέματα έτσι τα χειρίζονται
Ο Λιάγκας και το χυδαίο παρεάκι του στο #mesimeri_skai ενοχλείται πολύ με τα σατιρικά σχόλια για την "κομψή, πετυχημένη, έξυπνη και δυνατή" Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη, αλλά μπορεί να διακωμωδεί σεξουαλική κακοποίηση φοιτήτριας στο ΑΠΘ.
Α στα διάλα…

Καμία αστεία διάσταση δεν έχει αυτό θέμα κύριε Λιάγκα. Επίσης, τα χθεσινά γέλια ήταν αληθινά, καμία παρεξήγηση δεν έγινε. Καλύτερα να περιορίσετε το φάσμα των θεμάτων σας στις τσάντες "μαϊμού". Καλή συνέχεια.

Εγώ παιδία λέω να ονομάσουν το τουιτερ ΕΣΡ γιατί εμείς κάνουμε τη δουλειά του πια …και μάλλον την κάνουμε κ καλύτερα
και ποιος σου ειπε ρε οτι κανουν πλακα στις παρέες με τέτοια θεματα. Κατι πρωτογονοι σαν και σενα μπορει ανθρωποι με νοημοσυνη καταδικάζουν αμεσως τετοιες συμπεριφορές

χαχχαα ρε κοιταξτε εδω τις βρεγμενες γατες πως τα λενε τωρα ενω χτες γελουσανε και ειδικα η γκαγκακη που λεει αχ ειμαι ευαισθητη!παρτε ενα 12% τηλεθεαση και καλο κοψιμο ευχομαι!

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X