ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα ζώνη «House of Europe» στη Nova Cyprus!

Πρεμιέρα της νέας σειράς «Quiz»!

Η Nova Cyprus υποδέχεται τον Σεπτέμβριο τη νέα κινηματογραφική ζώνη του Novacinema4HD, «House of Europe», η οποία από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα, στις 22:00, θα προβάλει μερικές από τις καλύτερες σύγχρονες ευρωπαϊκές σειρές. Αληθινές ιστορίες, ερωτικά δράματα και πολιτικά θρίλερ έρχονται αποκλειστικά στη ζώνη «House of Europe», προσφέροντας μια «ευρωπαϊκή οπτική» στις τηλεοπτικές σειρές. Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα πρώτη η αστυνομική μίνι σειρά «Quiz».

Το «Quiz» πραγματεύεται την αληθινή ιστορία του Charles Ingram, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι εξαπάτησε την παραγωγή του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και τελικά κέρδισε 1 εκατομμύριο λίρες στην εκπομπή. Που, όμως, βρίσκεται η αλήθεια;

Πρωταγωνιστούν οι Michael Sheen, Matthew Macfadyen και Sian Clifford, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Stephen Frears.

To περιεχόμενο της ζώνης «House of Europe» θα είναι διαθέσιμο και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova Cyprus να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις σειρές όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!


Τα «διαμάντια» της ευρωπαϊκής τηλεόρασης έρχονται στη Nova Cyprus!


Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

· Κάνετε Like στη σελίδα της Nova Cyprus https://www.facebook.com/NovaCyprus/ για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των καναλιών της Nova Cyprus
· Μπείτε στο site της NovaCyprus www.novacyprus.com για να βλέπετε πάντα το ανανεωμένο πρόγραμμα όλων των καναλιών μας.
· Για περισσότερες πληροφορίες για το novago μπείτε στο www.novacyprus.com/novago 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X