ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σειρά: «Liar»

Όλα τα επεισόδια του 1ου κύκλου αποκλειστικά τον Σεπτέμβριο στο Nova On Demand!

Το συναρπαστικό, βρετανικό, ψυχολογικό θρίλερ, «Liar», με τους συγκλονιστικούς στους ρόλους τους Joanne Froggatt και Ioan Gruffudd, έρχεται και με τα έξι επεισόδια, αποκλειστικά, στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, από την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova Cyprus να έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται! 

Μία αφοσιωμένη και έξυπνη δασκάλα δέχεται να βγει με έναν καταξιωμένο χειρούργο, σε ένα φαινομενικά αθώο ραντεβού που θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα, καθώς το ραντεβού καταλήγει σε κατηγορία για βιασμό. Ποιος όμως είναι ο ψεύτης;

Η σειρά έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές κυρίως για τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών και έχει πολύ υψηλή βαθμολογία σε δημοφιλείς διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ταινιών και σειρών, αφιερωμένων σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών (Rotten Tomatoes, IMDb κτλ).
Το «Liar» θα είναι διαθέσιμο στην ειδική κατηγορία «Box Set», στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, στην οποία θα προστεθεί και ο 2ος κύκλος της επιτυχημένης σειράς τον Οκτώβριο.

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

· Κάνετε Like στη σελίδα της Nova Cyprus https://www.facebook.com/NovaCyprus/ για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των καναλιών της Nova Cyprus
· Μπείτε στο site της NovaCyprus www.novacyprus.com για να βλέπετε πάντα το ανανεωμένο πρόγραμμα όλων των καναλιών μας.
· Για περισσότερες πληροφορίες για το novago μπείτε στο www.novacyprus.com/novago  

 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

#ΟΠΩΣΤΟΘΕΛΕΙΣ

#ΟΠΩΣΤΟΘΕΛΕΙΣ

Ονειρεύτηκες ανακαίνιση; Την πραγματοποιούμε… με αγάπη!
 |  MEDIA
X