ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια επιτυχημένη διοργάνωση, διεξάγεται για ένατη χρονιά στην Κύπρο

Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά πρωτότυπες τεχνικές δημιουργίας τατουάζ

Δελτίο Τύπου

Πρόκειται για το 9th International Tattoo Convention, το οποίο φιλοξενεί δεκάδες ντόπιους αλλά και ξένους ταλαντούχους Tattoo Artists, με κύριο στόχο να παρουσιάσουν στον κόσμο την τέχνη και τις τεχνικές τους.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά πρωτότυπες τεχνικές δημιουργίας τατουάζ αλλά και να διαλέξουν τον καλλιτέχνη που θα κτυπήσει το τατουάζ που θέλουν. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 29, 30 & 31 Μαρτίου, στον καθιερωμένο χώρο δηλαδή στο κέντρο της Λεμεσού στους Χαρουπόμυλους του ομίλου Λανίτη.

Ένας χώρος ο οποίος σφύζει από ζωή, κουλτούρα αλλά και αρχιτεκτονική. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει διάφορα άλλα καλλιτεχνικά happenings, όπως live band & music performances, διαγωνισμούς και άλλες πολλές εκπλήξεις. Επίσης να αναφέρουμε ότι θα υπάρχουν και μικρά μαγαζάκια τα οποία θα διαθέτουν προς πώληση, ρούχα, κοσμήματα, και διάφορα άλλα tattoo related accessories.

Η τιμή εισόδου είναι €15 ημερησίως, αλλά για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν το τριήμερο μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο και για τις 3 ημέρες στην τιμή των €25 (συμπεριλαμβανομένου και 1 μπύρας δωρεάν) από more.com 

Για περισσότερες πληροφορίες Facebook | Instagram Website

Χορηγός Επικοινωνίας Deejay Radio 93.5

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X