ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
13° Λευκωσία,
18 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Μέχρι 47,4% έφτασε το finale “ΛΟΥΗΣ Night Show” στον ALHA

Με Μαλέσκου, Σταβέντο και Ήβη Αδάμου η τελευταία εκπομπή του ALPHA, “ΛΟΥΗΣ Night Show” της σεζόν, έσπασε για άλλη μια φορά τα κοντέρ της Nielse

Live από το Δάλι και με την Ιωάννα Μαλέσκου να τα δίνει όλα στην σκηνή και να τραγουδά «Τσαμαρέλα» το τηλεοπτικό κοινό για άλλη μια φορά ψήφισε ALPHA. Η εντυπωσιακή χορογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε στα Social Media.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB Nielsen το Season Finale της εκπομπής Λούης Night Show στον ALPHA Κύπρου, το βράδυ της Παρασκευής έγραψε μέχρι και 47,4% σε Σύνολο Πληθυσμού!

Για άλλη μια Παρασκευή ο Λούης με την ομάδα του, έκαναν θραύση με τον δικό τους τρόπο, κερδίζοντας απλά την αγάπη των τηλεθεατών! Και φέτος το Δημοτικό Θέατρο Ιδαλίου ήταν κατάμεστο από κόσμο (στα πλαίσια πάντα που επιτρέπουν οι Οδηγίες του Υπουργείου Υγείας), ενώ το εντυπωσιακό σκηνικό δεν έμεινε ασχολίαστο.

Συγκεκριμένα, στην κορύφωση της Prime Time ζώνης, από τις 21:45 μέχρι και τις 22:45 η εκπομπή Λούης Night Show έγραφε συνεχώς πάνω από 40%. Σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB όπως καταγράφονται και στον πίνακα, πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι την Παρασκευή 16 Ιουλίου σε σύνολο πληθυσμού ήταν ο ALPHA Κύπρου με ποσοστό 17,6%.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στο Δυναμικό Κοινό και συγκεκριμένα στις 22:45 η εκπομπή ξεπέρασε το 50%

Media: Τελευταία Ενημέρωση