ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεγάλο αφιέρωμα «Βad Boys»

Πρεμιέρα για το «Bad Boys for Life» στη Nova Cyprus!

Με αφορμή τη μεγάλη πρεμιέρα «Bad Boys for Life», με τους μοναδικούς Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς, που θα προβληθεί αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD, η Nova Cyprus έχει ετοιμάσει τον Σεπτέμβριο ένα μεγάλο αφιέρωμα στα πιο «κακά παιδιά» του κινηματογράφου. Από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη του μήνα, στις 22:00, από το Novacinema2HD, οι συνδρομητές της Nova Cyprus θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο ταινίες back to back με ατελείωτη δράση και περιπέτεια και πρωταγωνιστές τα πιο αχτύπητα δίδυμα του σινεμά.
Το αφιέρωμα συμπεριλαμβάνει ολόκληρη την τριλογία των ταινιών «Βad Boys», με αποκορύφωμα την τρίτη και τελευταία ταινία «Bad Boys for Life», η οποία ξεπέρασε σε εισπράξεις εισιτηρίων τα 424 εκατομμύρια δολάρια, ενώ θεωρείται η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία του 2020 και η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία από ολόκληρη την τριλογία. Αυτή τη φορά ο Μάρκους και ο Μάικ επιστρέφουν ως μέλη μιας επίλεκτης ομάδας του αστυνομικού τμήματος του Μαϊάμι και στην τελευταία δουλειά τους έρχονται αντιμέτωποι με εκδικητικά φαντάσματα από το παρελθόν.

Παράλληλα, με τα «Bad Boys» οι συνδρομητές θα απολαύσουν και άλλα απίθανα ανδρικά δίδυμα, όπως το εξαιρετικό blockbuster «Τα δύο πρόσωπα του νόμου» με τους Μελ Γκίμπσον και Βινς Βον, αλλά και τις ξεκαρδιστικές αστυνομικές κωμωδίες «Stuber», με τους Ντέιβ Μπαουτίστα και Κουμαϊλ Ναντζιάνι, «Σέρλοκ Χολμς & Δρ. Γουάτσον» με τους Γουίλ Φέρελ και Τζον Σι Ράιλι και «Εγώ ο κατάσκοπος», με τους Έντι Μέρφι και Όουεν Γουίλσον.

 

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα:

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020
22:00 «Τα κακά παιδιά» («Bad boys»)
00:05 «Stuber»
Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020
22:00 «Τα κακά παιδιά 2» («Bad boys 2»)
00:30 «Σέρλοκ Χολμς & Δρ. Γουάτσον» («Holmes & Watson»)
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020
22:00 «Εγώ, ο κατάσκοπος» («I spy»)
23:45 «Τα δύο πρόσωπα του νόμου» («Dragged across concrete»)
Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020
22:00 «Bad boys for life»
00:10 «Τα κακά παιδιά» («Bad boys»)
02:10 «Τα κακά παιδιά 2» («Bad boys 2»)

Ολόκληρο το αφιέρωμα, με όλες τις παραπάνω ταινίες, θα είναι διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο στην ειδική κατηγορία «Βad Boys» στην υπηρεσία Νova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

· Κάνετε Like στη σελίδα της Nova Cyprus https://www.facebook.com/NovaCyprus/ για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των καναλιών της Nova Cyprus 
· Μπείτε στο site της NovaCyprus www.novacyprus.com για να βλέπετε πάντα το ανανεωμένο πρόγραμμα όλων των καναλιών μας.
· Για περισσότερες πληροφορίες για το novago μπείτε στο www.novacyprus.com/novago  

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X