ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Εν αναμονή του «Big Brother» και των... ποσοστών

Άλλη μια σημαντική παραίτηση υποβλήθηκε στο Sigma

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Άλλη μια σημαντική παραίτηση υποβλήθηκε στο Sigma σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική στιγμή για τον σταθμό. Πρόκειται για την Μαρίνα Χαζηκώστα η οποία παραιτήθηκε και από την εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» και από το Sigma. Η παραίτηση ήρθε σε μια περίοδο που ο σταθμός προσπαθεί να ανασυνταχθεί για να ξεπεράσει μια πολύ κακή τηλεοπτική σεζόν και να εισέλθει δυναμικά στη νέα περίοδο προγραμμάτων.

Η απόφαση για αντικατάσταση της Μαρίνας ήρθε γρήγορα από το Sigma το οποίο επέλεξε δύο δημοσιογράφους-παρουσιαστές. Πρόκειται για τους Χρήστο Μιχάλαρο και Γεωργία Κωνσταντίνου οι οποίοι αναλαμβάνουν επίσημα, στις οθόνες μας δηλαδή γιατί προεργασία ήδη γίνεται, σε ένα ακριβώς μήνα, στις 24 Αυγούστου.

Έτοιμο είναι το «σπίτι» του «Big Brother» το οποίο μετά από την αναβολή του Μαρτίου ετοιμάζεται εντατικά για την πρεμιέρα που υπολογίζεται να γίνει στα τέλη Αυγούστου. Όπως μεταδίδεται από την Αθήνα το «σπίτι» διαμορφώθηκε από την ένωση 20 κοντέινερς ύστερα από εντατική εργασία 400 ατόμων για δύο μήνες. Για την κάλυψη του ριάλιτι έχουν τοποθετηθεί στο «σπίτι» 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα ενώ θα υπάρχουν και πισίνα και τζακούζι και σάουνα σε κοινή, μέσω των καμερών, θέα. Το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στους έγκλειστους του «Big Brother» οι οποίοι θα είναι άτομα που θα προκαλέσουν πολλές συζητήσεις και... τηλεθέαση. Πρόκειται για άτομα που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και η γνωριμία τους θα γίνει στο σπίτι του μεγάλου αδελφού ενώ θα παρακολουθούνται για όλο το 24ωρο από τις κάμερες. Για όσο καιρό θα μένουν έγκλειστοι στο σπίτι η μοναδική τους επαφή με τον έξω κόσμο θα είναι μέσω του «Big Brother».

Ο παρουσιαστής Χάρης Βαρθακούρης κάνει, όπως γράφεται, τα δοκιμαστικά του ενώ μαζί του θα βρίσκεται σε ειδικό ρόλο και ο πρώτος διδάξας Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μπορεί το ριάλιτι να προκαλεί σε αρκετούς απέχθεια και ειρωνικά σχόλια, ωστόσο ο ΣΚΑΪ όσο και το Sigma, μη σας πω ιδιαίτερα το Sigma, αναμένουν με αγωνία τα νούμερα.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Στη γενική τηλεθέαση για τη χθεσινή μέρα την πρώτη θέση κατέλαβε το ANT1, τη δεύτερη το Omega, την τρίτη ο Alpha, την τέταρτη το
ΡΙΚ1 και την πέμπτη θέση το Sigma.

Στο δυναμικό κοινό την πρωτιά διατήρησε επίσης ο ΑΝΤ1 με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Omega, στην τρίτη θέση ο Alpha, στην τέταρτη θέση το Sigma και στην πέμπτη το ΡΙΚ1.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία όπως τα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB:

Στη γενική τηλεθέαση η σειρά των καναλιών για τη χθεσινή μέρα ήταν:

ANT1: 15,1%
OMEGA: 12,2%
ALPHA: 10,7%
PIK1: 9,9%
SIGMA: 7,1%
PIK2: 1,7%
ERT WORLD: 1,8%


Στο δυναμικό κοινό η τηλεθέαση που κατέγραψαν τα κανάλια για τη χθεσινή ημέρα ήταν:

ANT1: 19,8%
OMEGA : 9,4%
ALPHA: 8,4%
SIGMA: 7,7%
PIK1: 3,8%
ΕΡΤ World: 1,6%
PIK2: 1,46%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X