ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Έκανα πρώτη φορά έρωτα έρωτα στα 30 μου»

Απαντά για την πολυσυζητημένη δήλωση πως έκλαψε όταν έκανε έρωτα με την Ιλάειρα

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δέχτηκε αρκετά σχόλια μέσα από τα social media, εξαιτίας της αποκάλυψης που έκανε πριν μερικές ημέρες πως την πρώτη φορά που έκανε έρωτα με την Ιλάειρα Ζήση, έκλαψε.

Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός βρέθηκε σήμερα καλεσμένος μαζί με την αρραβωνιαστικιά του στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και εξήγησε τον λόγο που έκλαψε όταν συνειδητοποίησε ότι η Ιλάειρα Ζήση είναι η γυναίκα της ζωής του!

«Όταν έβλεπα στη σχολή να την φλερτάρουν όλοι, τα άλλα αγόρια, ζήλεψα. Λέω δεν γίνεται, θα μου την πάρει κανένας. Καλύτερα να μου πουν ότι βιάστηκα, παρά ότι άργησα. Κλείνουμε πέντε μήνες σήμερα. Είναι ρομαντική σε όλα…» είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Για τη δήλωση σχετικά με το κλάμα, όταν έκανε πρώτη φορά έρωτα με την Ιλάειρα Ζήση, είπε: «Όταν κάποιος δεν το έχει νιώσει αυτό το πράγμα, δεν μπορεί να το καταλάβει. Κατακρίθηκα για αυτή την δήλωση, διάβασα διάφορα στα social media. Γελάω, δεν μπορούν να καταλάβουν αυτό που ένιωσα εγώ. Όταν έκανα πρώτη φορά έρωτα με την Ιλάειρα έκλαψα γιατί αυτό που ένιωσα ήταν πολύ μεγάλη συγκίνηση.Το ένιωσα, ήταν κάτι το οποίο δεν μπορούσα ούτε εγώ να το εξηγήσω εκείνη τη στιγμή. Ήταν κάτι που με έκανε να επιβεβαιώσω μέσα μου ότι μια καινούργια ζωή ξεκινάει. Ένιωσα πραγματικά ότι εδώ είμαστε, το κατάλαβα την πρώτη φορά που έγινε η ολοκλήρωση. Κατάλαβα ότι μπορώ να σταθώ δίπλα σε ένα κορίτσι και να μοιραστώ μαζί του όνειρα, οικογένεια και σχέδια. Έκανα πρώτη φορά έρωτα έρωτα στα 30 μου».

Πηγή: Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X