ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

MasterChef: «Δολοφόνησαν φίλο μου μπροστά στα μάτια μου»

Η συγκλονιστική ιστορία παίκτριας

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef ήταν συγκλονιστική η εξομολόγηση που έκανε η παίκτρια Μαριάννα στους κριτές κατά τη διάρκεια της οντισιόν της. Όπως τους αποκάλυψε, η χειρότερη στιγμή της ζωής της, την οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει, ήταν όταν δολοφόνησαν μπροστά στα μάτια της έναν φίλο της.

«Έχασα έναν φίλο μπροστά στα μάτια μου. Ήταν δολοφονία και έγινε μπροστά στα μάτια μου. Ήταν ότι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος. Είχαμε βγει για πρωτοχρονιά και πυροβολήθηκε από κάποιον άνθρωπο που δεν ξέρω τι σκεφτόταν! Είναι μία ιστορία που δεν μπορώ να ξεπεράσω» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, η διαγωνιζόμενη μίλησε για την οικογένειά της, η οποία ασχολείται με τη μαγειρική και έτσι κι εκείνη από μικρή θέλησε να ακολουθήσει τα βήματά τους. «Ο μπαμπάς μου ζει στην Αμερική τα τελευταία 7 χρόνια. Είναι σεφ στον Λευκό Οίκο. Κάνει πολύ διαφορετικές κουζίνες από ότι τον είχα συνηθίσει. Θέλω να τον βγάλω ασπροπρόσωπο», αποκάλυψε.Το πιάτο που έφτιαξε εντυπωσίασε τους τρεις κριτές και την πέρασαν με τρία «ναι».

Ωστόσο, η αναφορά της στο «οικογενειακό μικρόβιο» με τη μαγειρική και στον πατέρα της, ο οποίος είναι chef, έκανε πολλούς να αναζητήσουν τον δαιμόνιο Έλληνα που με τη γεύση και τη μαγειρική μαεστρία του κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του executive chef στον Λευκό Οίκο. Πρόκειται για τον Νικόλα Πουλμέντη, ο οποίο εκτός από την καριέρα στον Λευκό Οίκο έχει να επιδείξει σημαντική διαδρομή στον χώρο της εστίασης με δικά του εστιατόρια τόσο στην Αστόρια όσο και στην Ελλάδα, αλλά και με σοβαρές γνώσεις στον χώρο του κρασιού.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X