ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Master Chef: Η Κύπρια που τρέλανε τους κριτές! (vid)

Τι ζήτησε πριν να μαγειρέψει

H τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στο... Master Chef. H Χριστιάνα Μιχαήλ από την Κύπρο τα τελευταία πέντε χρόνια ζει στην Αθήνα και σπουδάζει νομική. Πήγε λοιπόν στο MasterChef με σκοπό να πάρει την πολυπόθητη ποδιά και παρουσίασε στους κριτές ταλιατέλες με μοσχαρίσιο κιμά και παρμεζάνα.

Λίγο πριν ξεκινήσει όμως το μαγείρεμα μπροστά στους κριτές, η Χριστιάνα ζήτησε από τους κριτές κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει κανείς. Να τους αγκαλιάσει για να πάρει ενέργεια και δύναμη για να μαγειρέψει.

«Αυτή τη στιγμή ζω μια ευλογία, εσείς δεν το ξέρετε. Σας αγαπώ, χρόνια τώρα σας αγαπώ, δεν το ξέρετε, το μαθαίνετε τώρα. Να ζητήσω και κάτι, μπορώ; Θα ήθελα, αν γίνεται, πριν αρχίσω όλο αυτό το ταξίδι, να έρθω να σας κάνω μια αγκαλιά! Πιστεύω ότι αυτό θα με βοηθήσει και μπορεί να βοηθήσει και τα υλικά μου. Θα πάρω ενέργεια, θα πάρω γνώση, μπορώ;», είπε η Χριστιάνα Μιχαήλ.
Οι κριτές έμειναν άφωνοι και άρχισαν να κοιτάνε ο ένας τον άλλον. Τελικά δέχτηκαν την αγκαλιά και η Χριστιάνα πήρε δύο «ναι» και ένα «όχι» και πέρασε στην επόμενη φάση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

It’s Bond Time!

It’s Bond Time!

Μοναδικό James Bond αφιέρωμα αποκλειστικά στη Nova Cyprus!
 |  MEDIA
Νέο Box set «Weeds»

Νέο Box set «Weeds»

Όλοι οι κύκλοι της βραβευμένης αστυνομικής – κωμικής σειράς έρχονται στη Nova Cyprus!
 |  MEDIA
 «John Wick: Κεφάλαιο 3»

«John Wick: Κεφάλαιο 3»

Η τρίτη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς ταινιών με τον Keanu Reeves έρχεται στη Nova Cyprus!
 |  MEDIA
X