ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Η απόρριψη ενός ομοφυλόφιλου που οδήγησε σε έγκλημα

Το μεγάλο μυστικό που δεν άντεξε η οικογένεια με αποτέλεσμα την μοιραία σύγκρουση

Όταν η ίδια η οικογένεια απορρίπτει το δικό της αίμα με τον πιο σκληρό τρόπο, λόγω διαφορετικότητας… τι θα μπορούσε να αναμένει κανείς από την συντηρητική Κυπριακή κοινωνία.

Και όμως… «είναι κάτι παιδιά που δεν γίνονται άντρες και θα μπορούσε να είναι παιδιά σου, …γι’ αυτά τα παιδιά και τι δε λένε… και οι πιο σεμνοί της γειτονιά ξέρουν επίθετα που καίνε…», πόσο μάλλον η ίδια η οικογένεια που δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια του δικού της παιδιού!

Μια διαφορετική ιστορία βίας και απόρριψης ξετυλίγεται αυτή την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 22:15 στον ALPHA Κύπρου στην κοινωνική-δραματοποιημένη σειρά "ΚΑΡΜΑ".

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου, άλλη μία αληθινή ιστορία αγγίξει κοινωνικά θέματα ταμπού, ένα με ένα σκληρό ανθρωποκεντρικό επεισόδιο με ζητήματα που ταλανίζουν την σύγχρονη εποχή και τις οικογενειακές σχέσεις.

Αυτή την Κυριακή, το επεισόδιο με τίτλο «Αποστροφή», αφορά την συγκλονιστική ιστορία ενός νεαρού που τόλμησε να αποκαλύψει στην οικογένεια του ότι είναι ομοφυλόφιλος. Το νέο επεισόδιο, καταγράφει καρέ-καρέ όλες τις επιπλοκές, τις αντιδράσεις, τις συγκρούσεις, το στίγμα, την απόρριψη, την εγκατάλειψη, την προσωπική μάχη, τους ψηλούς τοίχους που στήνονται γύρω τους, την απομάκρυνση, την πικρία, την απογοήτευση, τον θυμό και στο τέλος το έγκλημα… Ένα έγκλημα που αμφισβητήθηκε όσο κανένα άλλο.

Γιατί μια αντίδρασης της στιγμής, είναι ικανή να θολώσει το μυαλό και να ανατρέψει τις ζωές για πάντα...

Σε σκηνοθεσία Ναστάζιας Χιστοδούλου, πρωταγωνιστούν Πόπη Αβραάμ, Παντελής Κλείτου, Μαρίνος Κόνσολος, Γρηγόρης Πετρή, Βάρσια Αδάμου και Ιωάννα Λαμπροπούλου.

Με κύριο άξονα τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, το "ΚΑΡΜΑ" πραγματεύεται τη λεπτή γραμμή της ψυχολογίας των ανθρώπων που σε μια στιγμή ακρότητας δεν δίστασαν να αφαιρέσουν ψυχρά τη ζωή ενός συνανθρώπου τους.

«ΚΑΡΜΑ»: Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 22:15 στον ALPHA Κύπρου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X