ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κωνσταντίνου και Ελένης» - Γιατί έπαιξε μόνο μία φορά στην τηλεόραση αυτό το επεισόδιο

Δεν το γνώριζε πραγματικά κανείς μέχρι σήμερα!

Γιατί έπαιξε μόνο μία φορά στην τηλεόραση αυτό το επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Στη φόρα το μεγάλο «μυστικό» του ΑΝΤ1!

Παρά το γεγονός πως το φανατικό κοινό της σειράς έχει αντιληφθεί πως το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν είναι ένα από τα πολλά που θα προβληθούν δύο και τρεις φορές τον χρόνο, ελάχιστοι γνώριζαν πως στην πραγματικότητα μόνο τυχαία δεν είναι η εξαφάνισή» του από τον σταθμό.

Ο λόγος για την «Τελευταία μέρα του κόσμου» που προβλήθηκε για πρώτη φορά λίγο πριν μπούμε στο 2000! Πλέον αποτελεί ένα από τα συλλεκτικά επεισόδια, καθώς το κανάλι του Αμαρουσίου αποφεύγει να το προβάλλει για τον πιο παράδοξο λόγο. Ο οποίος δεν είναι, φυσικά, το ότι πρόκειται για ένα εορταστικό επεισόδιο.

Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική...

Το σενάριο που επικρατεί για την απόφαση του καναλιού να διαγράψει από τα πρακτικά το πιο αγαπημένο επεισόδιο δεν είναι άλλο από το ότι… πρόδιδε την ηλικία της σειράς.

Αιτία μάλλον κουτή, καθώς δεν υπάρχει τηλεθεατής που δεν γνωρίζει πως η πιο επιτυχημένη παραγωγή του Χάρη Ρώμα έκανε την εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση προς το τέλος της δεκαετίας των ‘90s, συγκεκριμένα το 1998.

Αποτέλεσμα; Το επεισόδιο να θεωρείται τόσο σπάνιο που οι τηλεθεατές σπεύδουν να το παρακολουθήσουν στο YouTube, κάνοντάς το, το πιο δημοφιλές της σειράς ολόκληρης, έχοντας συγκεντρώσει τα περισσότερα views.

Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε το τελευταίο επεισόδιο, με τον γάμο Κατακουζηνού-Βλαχάκη, δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει σε δημοφιλία, καθώς μένει πίσω για εκατό περίπου χιλιάδες προβολές.

Πηγή: youweekly

Media: Τελευταία Ενημέρωση

Νέο Box Set: «Τhe White Queen»

Νέο Box Set: «Τhe White Queen»

Όλα τα επεισόδια της συναρπαστικής ιστορικής σειράς τον Ιούλιο στο Nova On Demand στη Nova Cyprus!
 |  MEDIA
X