ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατερίνα Πεφτίτση - Η μπηχτή για τον Λίαγκα «Δεν ασχολούμε με κομπλεξικούς»

«Άμα σε ενοχλώ εγώ σε ενοχλεί το 70% των γυναικών στις παραλίες»

Την δική της απάντηση έδωσε η παίκτρια του GNTM Κατερίνα Πεφτίτση, στα σχόλια που δέχτηκε από τον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με την εμφάνισή της, με αφορμή φωτογράφισή της με μαγιό στον διαγωνισμό του ριάλιτι.

«Δεν με απασχολεί εάν το μισό ποσοστό των Ελληνίδων γυναικών δεν του αρέσουν του συγκεκριμένου ανθρώπου ή του χαλάνε την αισθητική του», είπε χαρακτηριστικά η νέα κοπέλα, προσκεκλημένη στην βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, "The 2night Show". «Έκανε τα δικά του, είπε τα δικά του».

«Προσπάθησες να βγεις στον αέρα; Σε ένα τηλέφωνο;» την ρώτησε ο παρουσιαστής. «Δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Γενικά δεν ασχολούμαι με κομπλεξικούς ανθρώπους. Καθόλου», είπε η νέα κοπέλα, προσθέτοντας ότι δέχτηκε αναρίθμητα μηνύματα, κάποια επικριτικά αλλά τα περισσότερα υποστήριξης.

«Υπήρξαν σχόλια του τύπου "είσαι ένα βόδι και μισό", "σε σιχαίνομαι", "δεν πρέπει να κυκλοφορείς", "είσαι προσβολή". Αυτά τα σχόλια έγιναν και στο youtube, στα βίντεο της οντισιόν μου, έγιναν και κάποια σε εκπομπές. Με πόνεσε λίγο. Ήμουν έτοιμη γι' αυτά τα σχόλια, αλλά είναι αλλιώς όταν συμβαίνει.

Δεν ντράπηκα καθόλου, στεναχωρήθηκα, πικράθηκα λίγο. Αλλά ταυτόχρονα ενθουσιάστηκε με την αγάπη που είχα από τον κόσμο. Υπήρχαν αρνητικά σχόλια, αλλά υπήρχαν και τα θετικά που ήταν πολλά». Ήδη από τις οντισιόν, το plus size μοντέλο με τα χαρακτηριστικά μπλε μαλλιά, εντυπωσίασε τους τέσσερις κριτές του GNTM με την εμφάνιση και το ταπεραμέντο της.

«Είναι άλλο η άποψη και άλλο η κακή κριτική, δηλαδή να μειώσεις και να γελοιοποιήσεις μια κατάσταση, μια εικόνα. Μπορώ να δεχτώ ότι δεν αρέσω σε κάποιον, είναι απόλυτα λογικό, δεν αρέσουμε σε όλον τον κόσμο. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ το "πώς είναι έτσι, με ενοχλεί να βγαίνει στην παραλία".

«Άμα σε ενοχλώ εγώ σε ενοχλεί το 70% των γυναικών στις παραλίες».

Πηγή: lifo

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA