ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«ΚΑΡΜΑ» Ξυπνά η άγρια ανθρώπινη φύση και «ξεσπά» με… έγκλημα εκδίκησης

Το «μυστηριώδες έγκλημα» που αποδεικνύει, ίσως, ότι το μεγαλύτερο σφάλμα των ανθρώπων είναι ότι επενδύουν σε λάθος άτομα...

Ένα «επαγγελματικό έγκλημα» που έγινε στον τόπο μας, με κύρια στοιχεία το φθόνο, τη ζήλια, την εχθρότητα, την εξαπάτηση και το ατομικό συμφέρον, ξεδιπλώνεται μέσα από τη νέα ιστορία που παρουσιάζει η σειρά «ΚΑΡΜΑ» στον ALPHA Kύπρου.

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 22:30, η κοινωνική - δραματοποιημένη σειρά που βασίζεται σε αληθινά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Κύπρο, έρχεται με ένα καινούργιο επεισόδιο με τίτλο «Ανθρώπου Φύση». Μία αληθινή ιστορία που καταγράφηκε στα αστυνομικά χρονικά του τόπου μας, ως ένα «μυστηριώδες έγκλημα» που θέλησε να παραπλανήσει τις Αρχές, αποτέλεσμα μιας βαθιάς απογοήτευσης, εξαπάτησης και προδοσίας.

Γιατί όταν ο άνθρωπος ανακαλύπτει ότι έπεσε θύμα εκμετάλλευσης από τον πιο κοντινό και αγαπημένο του άνθρωπο, τότε ξυπνά η άγρια φύση του και τα πρωτόγονα ένστικτά του τον οδηγούν στο μόνο μονοπάτι που διαγράφεται μπροστά του… την εκδίκηση.

Εάν η «φύση του ανθρώπου» στη σύγχρονη κοινωνία είναι να κυνηγά το χρήμα, την επαγγελματική ανέλιξη, τη δόξα, την απατεωνιά και το προσωπικό συμφέρον, τότε το νέο επεισόδιο της σειράς «ΚΑΡΜΑ» έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή τη θεωρία.

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, μην χάσετε την τηλεοπτική μεταφορά μίας αληθινής ιστορίας που καταγράφηκε στα αστυνομικά χρονικά ως ένα «μυστηριώδες έγκλημα».

Ηθοποιοί: Αντρέας Βασιλείου, Πόπη Αβραάμ, Γιώργος Αναγιωτός, Βαλάντω Χαραλάμπους και Αντρέας Κουτσούμπας.

«ΚΑΡΜΑ»: Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 22:30 στον ALPHA Κύπρου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

Get in shape

Get in shape

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 5 Απριλίου και τελειώνει στις 30 Απριλίου
 |  MEDIA