ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«ΚΑΡΜΑ»: Μια μακάβρια ιστορία νεκροφιλίας που συγκλόνισε την Κύπρο!

Δυναμική επιστροφή την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 22:15 στον ALPHA

Βασισμένη σε εγκλήματα και δολοφονίες που συγκλόνισαν την Κύπρο, η κοινωνική – δραματοποιημένη σειρά “ΚΑΡΜΑ” της Χριστιάνας Αρτεμίου επιστρέφει για τρίτη σεζόν με νέα συγκλονιστικά επεισόδια, βγαλμένα μέσα από την δική μας Κυπριακή πραγματικότητα. Αυτή την Κυριακή στις 22:15 στον ALPHA, η σεναριογράφος αγγίζει τα πιο σκοτεινά και απόκρυφα σημεία της ανθρώπινης παράνοιας ξετυλίγοντας μια ανατριχιαστική ιστορία νεκροφιλίας.

Δύο πράγματα δεν μπορεί να κατανοήσει ποτέ ο άνθρωπος. Τη ζωή και το θάνατο. Πόσο μάλλον όταν η ζωή γοητεύεται από το θάνατο και ο θάνατος “απειλείται” από τη ζωή.

Αυτή την Κυριακή, το “ΚΑΡΜΑ” επιστρέφει στους δέκτες μας και τολμά να ρίξει φως στον σκοτεινό και αποσιωπημένο κόσμο της νεκροφιλίας. Το πιο μακάβριο σεξουαλικό φετίχ και η πιο σπάνια μορφή παραφιλίας. Ένα θέμα που αντιμετωπίζεται εξαιρετικά αρνητικά και αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα ταμπού της παγκόσμιας κοινωνίας.

Πρόκειται για γνωστή - φρικιαστική ιστορία που έγινε στην Κύπρο και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην κοινωνίας. Το ένστικτο της ζωής και το ένστικτο του θανάτου, σε μια αιώνια βασανιστική πάλη, μέσα από την οποία καθορίζονται άρρωστες ψυχολογίες και φρικαλέες πράξεις. Η κρυφή γοητεία του θανάτου και η αναπόδραστη μοίρα του ανθρώπου, στο πιο ψυχωτικό παιχνίδι του μυαλού.

Είναι τελικά η νεκροφιλία σεξουαλική διαστροφή ή ποινικό αδίκημα; Είναι φύση επίκτητη ή εκ γενετής; Εγκληματολόγοι και ειδικοί δίνουν τις απαντήσεις τους, στο τέλος του επεισοδίου.

Στο “ΚΑΡΜΑ” της Κυριακής πρωταγωνιστούν οι: Μάριος Μεττής, Νιόβη Χαραλάμπους, Αντωνία Χαραλάμπους, Μαργαρίτα Ζαχαρίου και η Νάγια Τ. Καρακώστα.

Η σειρά «ΚΑΡΜΑ» του ALPHA σε σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, ιστορικά στοιχεία και έρευνα. Το σενάριο υπογράφει η Χριστιάνα Αρτεμίου.

«ΚΑΡΜΑ» Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 22:15 στον ALPHA

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X