ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
13° Λευκωσία,
08 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«ΚΑΡΜΑ» μια αγάπη που έγινε σε εμπορική συναλλαγή… και μετά φόνος

Μια συγκλονιστικά ανθρώπινη ιστορία, που φανερώνει τις αναπάντεχες ανατροπές που φέρνει η ζωή και πως το μίσος γίνεται ο θυμός των αδυνάμων.

“Πρέπει η αγάπη να έχει όρια σε μια σχέση...ή μήπως όχι;” Αυτή την Κυριακή στον ALPHA Κύπρου στις 22:30, το επόμενο επεισόδιο, διαπραγματεύεται την έννοια της αγάπης και του έρωτα και πόσο ξεγυμνωμένοι μένουμε απέναντι στον πιο κοντινό μας άνθρωπο, ο οποίος γνωρίζοντας πλέον τις ανάγκες και τις αδυναμίες μας, παίρνει δύναμη και εξουσία απέναντι μας, αφού μπορεί ανά πάσα στιγμή να τις ποδοπατήσει και να τις εκμεταλλευτεί.

Αυτή η βαθύτερη κραυγή του εαυτού μας να νιώσει ότι είναι αγαπητός και ποθητός από τα άτομα γύρω του, κρύβεται σχεδόν πίσω από όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας και μας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις και επιλογές.


Ένα έγκλημα που έγινε στον τόπο μας πριν λίγες δεκαετίες, αποτέλεσμα μεγάλης αγάπης που μετατράπηκε σε εμπορική συναλλαγή και οικονομική εκμετάλλευση.

Μια 40άρα γυναίκα, που ψάχνει απεγνωσμένα να αγαπήσει και να αγαπηθεί, μια ανάγκη που τυφλώνει την όραση και τη λογική και την οδηγεί σε λάθος μονοπάτια που τελικά βάφονται με αίμα. Ένας δεσμός έρωτα και πάθους, που κατέληξε να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης.
Κάποιοι το χαρακτήρισαν “εκδίκηση”, κάποιοι το ονόμασαν “δικαιοσύνη”.

Μια συγκλονιστικά ανθρώπινη ιστορία, που φανερώνει τις αναπάντεχες ανατροπές που φέρνει η ζωή και πως το μίσος γίνεται ο θυμός των αδυνάμων.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: Μαρία Παπακώστα, Σάββας Μενοίκου, Αντρούλλα Ηρακλέους, Χριστιάνα Αρτεμίου και Λάκης Αργυρού.
«ΚΑΡΜΑ»: Κάθε Κυριακή στις 22:30 στον ALPHA Κύπρου

Media: Τελευταία Ενημέρωση