ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Κύπρια σολίστ-αγωνίστρια που παίζει μπουζούκι στο… 4ο στάδιο καρκίνου

«24 ΩΡΕΣ» - Συγκλονιστική ιστοριία

Η συγκλονιστική ιστορία της Κύπριας σολίστ, Γεωργίας Κόμπου, που συνεχίζει να παίζει μπουζούκι, παρόλο που έχει διαγνωστεί με μεταστατικό καρκίνο 4ου σταδίου, έρχεται το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 22:30 στην εκπομπή «24 ΩΡΕΣ» στον ALPHA Κύπρου.

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου συναντά μία γυναίκα αγωνίστρια με διεθνή καταξίωση στο «ανδροκρατούμενο» μουσικό όργανο και η οποία τους τελευταίους μήνες δίνει με αξιοπρέπεια, δύναμη και αισιοδοξία την πιο μεγάλη μάχη της ζωής της. Η βραβευμένη με Global Music Awards Γεωργία Κόμπου έχει διαγνωστεί με μεταστατικό καρκίνο 4ου σταδίου και συνεχίζει ακούραστα να αντλεί δύναμη από τη μουσική αλλά και την πίστη της, διαψεύδοντας τις στατιστικές που της έδιναν μόλις 6 μήνες ζωής.

Η Γεωργία, παρά την ασθένειά της, δεν σταμάτησε να γράφει, να παίζει και να διδάσκει μουσική δίνοντας ένα απίστευτο παράδειγμα ζωής. Μιλάει στην εκπομπή «24 ΩΡΕΣ» για την καριέρα της δίπλα σε σπουδαίους μουσικούς και καλλιτέχνες της Ελλάδας, περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό τον γολγοθά της. Αντιμετωπίζει αυτή τη δύσκολη μάχη με το χαμόγελο στα χείλη και μεταφέρει στους τηλεθεατές δυνατά μηνύματα, προκαλώντας παράλληλα θαυμασμό και συγκίνηση.

Σε πρώτο πλάνο και ο πατέρας της, ο γιος της, η αδελφή της, αλλά και ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Θανάσης Πολυκανδριώτης και ο εθνομουσικολόγος Δημήτρης Σταθακόπουλος, οι οποίοι μιλούν στην κάμερα της εκπομπής ξεδιπλώνοντας σκέψεις και συναισθήματα. Επίσης, θα δούμε τον ρόλο που διαδραματίζει στη ζωή της ο Τεύκρος Νεοκλέους.

Η ίδια έχει επιλέξει να εμφανιστεί στις «24 ΩΡΕΣ» και να συνομιλήσει με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, σε μία συνέντευξη κατάθεση ψυχής! Για εξήντα περίπου λεπτά, αφηγείται στην κάμερα την ιστορία της, αναφέροντας την ίδια στιγμή και όσα πρέπει να αξιολογούμε ως σημαντικά και ασήμαντα. Ακουμπάει το μπουζούκι της και χαρίζει στους τηλεθεατές του ALPHA Κύπρου απολαυστικές μελωδίες, ενώ μας παρουσιάζει και τους δικούς της, ξεχωριστούς φύλακες - αγγέλους!

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, η εκπομπή έρευνας-ντοκιμαντέρ «24 ΩΡΕΣ» που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με την αμεσότητά της και τις ανθρώπινες ιστορίες της, έρχεται με τη συγκλονιστική ιστορία της Γεωργίας Κόμπου και τα δυνατά μηνύματα ζωής που στέλνει... βρισκόμενη στο 4ο στάδιο καρκίνου. 

«24 ΩΡΕΣ» Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 22:30 στον ALPHA Κύπρου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X