ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Ελένη Μενεγάκη πρέπει να κάνει comeback μαζί μου»

«Xρειάζεται να κάνει ένα μεγάλο comeback, ωραίο και εντελώς διαφορετικό, πιο λαμπερό… μαζί μου!»

Στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα βρέθηκε καλεσμένος μέσω Skype από τη Ρώμη όπου βρίσκεται, ο Στέφανο Σαρτίνι, ο οποίος μίλησε για την ελληνική τηλεόραση, τις αλλαγές στα πρόσωπα, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη.

«Φέτος, υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, κάτι που δεν είναι κακό. Είναι πολύ καλό, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι λύση σε μία νέα εκπομπή ν' αλλάζει μόνο το πρόσωπο. Για μένα το βασικό είναι το φορμάτ της εκπομπής. Στην Ελλάδα τα προγράμματα των καναλιών είναι πολύ καθιστά από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι τα ίδια» τόνισε αρχικά ο Ιταλός σκηνοθέτης.

Στη συνέχεια ο Στέφανο Σαρτίνι δεν έκρυψε την αντιπάθειά του στα ριάλιτι «Το πιο βασικό για μια εκπομπή είναι το φορμάτ. Δεν μου αρέσουν πολύ τα ριάλιτι, δεν μου αρέσει το trash, εμένα μου αρέσει η ποιότητα. Εμένα μου αρέσουν τα καλά show, να δώσουμε ποιότητα στο κοινό που βλέπει τηλεόραση».

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Στέφανο Σαρτίνι αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε ότι σε πιθανή αναβίωση του θρυλικού «Ciao» θα προσέγγιζε εκείνη για την παρουσίασή του. «Πιστεύω είναι καλό που σταμάτησε η Ελένη Μενεγάκη για να κάνει ένα κενό στο κοινό. Τότε ο κόσμος θα τη θέλει πιο πολύ. Χρειάζεται να κάνει ένα μεγάλο, ωραίο, εντελώς διαφορετικό, λαμπερό comeback μαζί μου», δήλωσε με χαμόγελο.

 

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X