ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για πρώτη φορά μιλά δημόσια για το επίμαχο βίντεο ο Αντώνης

Τι πραγματικά συνέβη στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού

Με ένα βίντεο 19 λεπτών που ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube o πολυσυζητημένος για τους λάθος λόγους πρώην παίκτης του Big Brother, Αντώνης Αλεξανδρίδης, μίλησε πρώτη φορά δημόσια για το τι πραγματικά συνέβη στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, πριν την απομάκρυνσή του.

«Ονομάζομαι Αλεξανδρίδης Αντώνης, είμαστε εδώ ένα μήνα ακριβώς μετά την αποχώρησή μου από το σπίτι για να μάθετε ακριβώς τους λόγους που έχω φύγει και με έχουν κατηγορήσει. Από την πρώτη μέρα που αποχώρησα, με παίρνανε τα κανάλια να βγω να μιλήσω και είπα ναι σε όλους. Όταν έκανα τον πρόλογο ότι η αλήθεια είναι διαφορετική και δεν είμαι αυτό που λέτε άρχισαν τα ‘’θα σε πάρω’’, ‘’θα σου στείλω μήνυμα’’….

Για να καλυφτείτε εσείς και να έχω εγώ την συνείδησή μου καθαρή… Μπήκαμε στο παιχνίδι με ένα βίντεο που τραβήχτηκε τον Μάρτιο και κατηγορούμαι για ομοφοβικός. Εγώ; Που έχω εργαστεί 12 χρόνια νύχτα, που έχω γνωρίσει όλους τους διαφορετικούς τύπους ανθρώπων, που έχω δουλέψει στο Λονδίνο το 2010 και έκανα τρεις δουλειές η μια εκ των οποίων ήταν σε γκέι κλάμπ γιατί είχε πολύ καλά χρήματα.

Η μια από τις ερωτήσεις που μου κάνανε είναι τι άποψη έχω για τους γκέι. Η απάντηση ήταν ότι δεν έχω κανέναν πρόβλημα αρκεί να μην περάσεις την κόκκινη γραμμή μου, να βγούμε να κάνουμε παρέα, αλλά μην περάσεις την κόκκινη γραμμή μου. Στην αρχή της απάντησής μου έλεγα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Στο παιχνίδι μπήκε ο Θέμης ένα πάρα πολύ καλό παιδί που ήταν διαφορετικός από αυτά που έχω δει εγώ. Μπήκε στο παιχνίδι, γνωριστήκαμε και τον είπα Θεμιστοκλή και μου λέει “Όχι, Θέμης”. Αυτό την επόμενη μέρα το σκεφτόμουν μήπως παρεξηγήθηκε και τον έπιασα και μιλήσαμε για τις ζωές μας. Φυσικά δεν το είδατε, γιατί εγώ μπήκα μέσα σαν ο ομοφοβικός…

Ένα άλλο απόσπασμα ήταν όταν ζήτησα από τον Θέμη να τον βάψω. Τον έβαψα, του έβαλα ένα μαύρο πουκάμισο και είπαμε ότι θα βγούμε έξω και θα σε λέμε Σήφη. Βγήκαμε έξω και γέλασαν όλοι. Δεν το είδατε ποτέ… Ο ομοφοβικός με τον γκέι παρέα;

(…) To επόμενο θέμα είναι για τους ανθρώπους με τα περιττά κιλά. Με την Αφροδίτη που ήταν στο σπίτι κάναμε πλάκα για τα κιλά της. Είπα ότι το χιούμορ μου είναι πιο καυστικό, αλλά αν έχει πρόβλημα να μου το πει και μου είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις επίμαχες δηλώσεις του περί βιασμού.
«Είναι η μέρα Κυριακή, Με καλούν στο δωμάτιο επικοινωνίας και εδώ έχουμε ένα τριπλοκομμένο βίντεο.
Με ρώτησαν τι έχω να πω για τη συζήτηση που έκανα με τα δίδυμα και τη φράση “αδειάζω το πακέτο μου, αλλιώς βιασμός”. Στην αρχή το πήρα για πλάκα και λέω δε κατάλαβα, ζήτησα να μου δείξουν ένα βίντεο για να καταλάβω. Μου λένε “στο θυμίζω’’. Λέω “δεν μπορώ να καταλάβω”. Μου είπαν να βγω έξω και να γυρίσω μετανιωμένος να απολογηθώ.
Βγαίνω και σκέφτομαι τι έχω πει, πού το έχω πει και τι έχω κάνει.
Μπαίνω μέσα χωρίς να ξέρω τι έχω κάνει. Βγαίνω έξω και μου λένε “Είναι η τελευταία σου ευκαιρία”. Βγαίνω έξω και τρώω ένα μπισκότο όπως φαίνεται στο βίντεο. Με ξαναφωνάζουν και μου λένε ότι πρέπει να φύγω. Ρώτησα γιατί και δεν μου εξήγησαν…

(…)Με φώναξε ο ένας από τους δίδυμους και με ρώταγαν για δικά τους θέματα που είχαν. Τους είπα αρχικά να το πάρουν στην πλάκα. Τους είπα ότι εγώ το έχω δει στην πλάκα, άμα κάτσεις λέω να ασχοληθείς εδώ μέσα, μπορείς να πηγαίνεις κάθε βράδυ με άλλη μέχρι να αδειάσει το πακέτο, εννοώντας το πακέτο των προφυλακτικών που μας έδωσαν από την παραγωγή. Και άρχισα να κάνω νοήματα με το Χάος, έχουμε αλλάξει στόμφο και κάνουμε πλάκα και λέω “Κάθε βράδυ με άλλη”, το κόβω και λέω “βιασμός” δεν είπα βίασμα. Ούτε ότι είμαι βιαστής.
Έκανα πλάκα, φυσικά και δε γίνεται πλάκα με αυτή τη λέξη… Ας βγει μια γυναίκα να πει ότι της έχω τραβήξει μια τρίχα από τα μαλλιά γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Τη λέξη την είπα, αλλά πώς την είπα..
Και έχω βγει να κατηγορούμαι από όλη την Ελλάδα, που έχουμε τόσα προβλήματα, του κορωνοϊού, με τους Τούρκους και ασχοληθήκανε με μένα, έφτασε το θέμα στη Βουλή. Έχω να πω ότι πριν γίνουμε δικαστές του πληκτρολογίου να ακούμε την άποψη του άλλου. Δεν κατηγορώ καμία παραγωγή και κανένα κανάλι, δικηγόρο έχω βάλει για αυτούς που μου στέλνουν απειλητικά μηνύματα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X