ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
20 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Game of Thrones: Η νέα σειρά είναι συναρπαστική

Οι νέες δηλώσεις για το πολυαναμενόμενο prequel

Ο Casey Bloys, διευθυντής προγράμματος του HBO και του HBO Max έχει πάντα μια σίγουρη ερώτηση να απαντήσει όπου κι αν πάει: Τι συμβαίνει με όλα τα spinoffs του ''Game of Thrones''.

Μιλώντας στο Variety, o Bloys επιβεβαίωσε πως το μοναδικό spinoff που βρίσκεται στο στάδιο παραγωγής είναι το πολυσυζητημένο prequel, με τίτλο ''House of the Dragon'', που λαμβάνει χώρα 300 χρόνια πριν τα γεγονότα του ''Game of Thrones''. O συγγραφέας των βιβλίων της σειράς, George R.R. Martin, επιβλέπει την εξέλιξη έξι ακόμα projects, συμπεριλαμβανομένης και μιας σειράς animation.

''Το 'House of Dragon' είναι το μοναδικό που γυρίζεται. Τα υπόλοιπα είναι σε διάφορα στάδια εξέλιξης. Ο κόσμος πιστεύει πως γυρίζουμε 10 σειρές αυτό τον καιρό. Μία είναι, που θα προβληθεί το 2022. Θα δούμε τι θα γίνει με τα υπόλοιπα σενάρια'' είπε ο Bloys και χωρίς να θέλει να δώσει spoilers στη δημοσιότητα για το 'House of Dragon', περιορίστηκε απλά στο να πει πως ''φαίνεται συναρπαστική'' και πως ''το καστ που συνέθεσαν είναι πολύ καλό''.

Το prequel βασίζεται στο βιβλίο ''Fire & Blood'' του Martin, ένα βιβλίο συνοδευτικό των ''Song of Ice and Fire'' στα οποία βασίστηκε η βασική σειρά ''Game of Thrones'' και ακολουθεί τον Χορό των Δράκων, τον εμφύλιο πόλεμο των Aegon II Targaryen και Rhaenyra Trgaryan, που πάλεψαν για τον θρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα τους, Viserys. O Χορός των Δράκων έφερε τους μεγάλους οίκους του Westeros σε εμφύλιο που κατέληξε στον θάνατο των πιο δυνατών δράκων του οίκου Targaryen. Λίγο αργότερα οι δράκοι εξαφανίστηκαν μέχρι που η Daenerys ''γέννησε'' τρεις, 300 χρόνια μετά.

ΠΗΓΗ: must.com.cy / Του Νάκη Αντωνίου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Media  |  Stories

Media: Τελευταία Ενημέρωση