ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Εύκολα και Σπιτικά» στον Alpha (Vid)

Από τις 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 9:30 το πρωί

Τρία χρόνια, 270 επεισόδια και πάνω από 810 συνταγές μετά, η Αθηνά Λοϊζίδου και το «ΕΥΚΟΛΑ και ΣΠΙΤΙΚΑ» ξεκινούν, για τέταρτη σεζόν, τα γευστικά τηλεοπτικά τους ταξίδια.

Η Αθηνά επιστρέφει στις οθόνες μας ανανεωμένη, με μεράκι και αγάπη για την κυπριακή, ελληνική και διεθνή κουζίνα και πιστή στα αγνά υλικά και τον ανεπιτήδευτο τρόπο με τον οποίο μεταφέρει τις γνώσεις και τεχνικές της σε καινούργια τηλεοπτική στέγη.

Από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο θα την απολαμβάνουμε στον Alpha στις 9:30 το πρωί.

Μέσα σε τριάντα μόλις λεπτά η Αθηνά μάς παρουσιάζει εύκολα και γρήγορα φαγητά και γλυκά, επιλέγοντας φρέσκα και προσιτά υλικά σε παλιές και καινούργιες συνταγές, για τις οποίες μάς εγγυάται επιτυχία και απόλαυση. Συνομιλεί με παραγωγούς που μοιράζονται μαζί της τα μυστικά τους ενώ μάς προτείνει εξαίσια πιάτα ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις διατροφής.

Επιπλέον, το κοινό έχει και τη δυνατότητα να επικοινωνεί μαζί της και να λύνει απορίες αναφορικά με τις συνταγές μέσω του site athenarecipes.com.

Η Αθηνά Λοϊζίδου που έχει σκοπό να μάς «ξαναβάλει» στην κουζίνα είναι, ίσως, η δημοφιλέστερη μαγείρισσα της Κύπρου. Απόδειξη γι’ αυτό οι 200.000 και πλέον πωλήσεις που σημειώνει σε περιοδικά και βιβλία μαγειρικής και η άκρως επιτυχημένη και συνεχής τηλεοπτική της παρουσία τα τελευταία χρόνια.

Η εκπομπή «Εύκολα και Σπιτικά» είναι μια παραγωγή της SppMedia για τον Alpha.

Media: Τελευταία Ενημέρωση

«The Story of the Royals»

«The Story of the Royals»

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στη ζωή της Βασιλικής οικογένειας αποκλειστικά στο Novalifε!
 |  MEDIA
X