ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι κόπηκε η εκπομπή του Μουτσινά στην πρεμιέρα (Vid)

«Είμαστε ακόμη αέρα;»

Σήμερα ξεκίνησε στον ΣΚΑΊ, τη νέα του ζωντανή καθημερινή εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» με πολύ κέφι, πειράγματα και ένα παρ' ολίγον black out στο πλατό

Ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος αποδέχθηκε το καλοκαίρι την πρόταση από το κανάλι του Φαλήρου, επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες έχοντας στο πλευρό του και φέτος τη Ματίνα Νικολάου και το συγκρόμητα Alcatrash. «Καλησπέρα, καλό μεσημεράκι σε όλους! Είμαστε εδώ… “για την παρέα”, είμαστε εδώ στον ΣΚΑΙ. Πρεμιέρα, πρώτη μέρα, τα πράγματα είναι περίεργα. Εγώ, μόνος μου εδώ πέρα, τι να ερχόμουν να κάνω; Δεν είχα κανέναν λόγο. Αυτή η κοπέλα έχει γίνει η σκιά μου, έχει γίνει καρφίτσα πάνω μου» είπε ο Νίκος Μουτσινάς και υποδέχθηκε στο πλατό την ανανεωμένη Βάνια.

Λίγη ώρα αργότερα, ο παρουσιαστής είχε ξεκινήσει να σχολιάζει τα αποσπάσματα της «Χρυσής Τηλεόρασης», όταν η Βάνια με ορισμένες από τις παίκτριες του περυσινού GNTM εισέβαλαν στο πλατό. Τότε ήταν που έπεσε η τάση του ρεύματος, τα videowalls έσβησαν και ο Νίκος Μουτσινάς αναρωτιόταν ζωντανά αν εξακολουθούσαν να είναι on air. 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X