ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εσύ τι θα ποντάρεις για την Κύπρο στον τελικό της Eurovision;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Μπήκαμε για τα καλά σε ρυθμούς Eurovision με τη διεξαγωγή του δεύτερου ημιτελικού την Πέμπτη, με την Κύπρο να περνά στον τελικό και την Ελλάδα να μένει εκτός, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά και στις δύο περιπτώσεις.

Τι λένε όμως τα προγνωστικά για τον μεγάλο τελικό απόψε; Ποιες χώρες είναι φαβορί για την πρωτιά; Τι να περιμένουμε από την κυπριακή συμμετοχή; Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, δεν παίζει μπάλα μόνο στα σπορ. Παίζει μεγάλη μπάλα και στη διασκέδαση! Αν είσαι Eurovision fun, λοιπόν, ετοιμάσου για μία μαγική βραδιά απόψε και πόνταρε στον Stoiximan για να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Η Κύπρος διαγωνίζεται έβδομη με τον Αndrew και το τραγούδι «Break A Broken Heart». Η πρόκρισή της στον τελικό ήρθε μάλλον εύκολα, αφού και τα προγνωστικά την ήθελα να περνά άνετα, αλλά πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα. Βάσει αποδόσεων, μία θέση στην πρώτη δεκάδα δεν δείχνει εύκολη υπόθεση και ακόμη και η 15άδα είναι… ζόρικη. Αν παρά ταύτα βλέπετε την Κύπρο στην πρώτη δεκάδα, η απόδοση στον Stoiximan είναι ελκυστική: 6.00!

Ως φαβορί προβάλλει -και μετά τη διεξαγωγή των ημιτελικών- η Σουηδία με απόδοση 1.40 στον Stoiximan. Η Loreen επιστρέφει στη σκηνή 11 χρόνια μετά τη νίκη της με το τραγούδι «Euphoria» και θεωρείται αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κερδίσει και φέτος με το τραγούδι «Tattoo». Ακολουθεί η Φινλανδία, η οποία υποχώρησε στο 3.70 και μετά το Ισραήλ στο 12.00. Βλέπουμε την Ουκρανία να ανεβαίνει στην τέταρτη θέση με απόδοση 13.00 και τη Γαλλία να υποχωρεί στην πέμπτη, μαζί με Νορβηγία και Ισπανία, με απόδοση 15.00. Στα προγνωστικά του Stoiximan η Κύπρος βρίσκεται στην 20ή θέση με απόδοση 200.00!

Όλες τις αποδόσεις για τον τελικό μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Στον Stoiximan μπορείτε επίσης να βρείτε και πολλά ακόμη πονταρίσματα για τον αποψινό τελικό, όπως το δίδυμο της κορυφής: για παράδειγμα το δίδυμο Σουηδία-Φινλανδία δίνει 1.90 και το δίδυμο Σουηδία-Ισπανία είναι στο 12.00. Πιο συγκεκριμένα το ενδεχόμενο να είναι πρώτη η Σουηδία και δεύτερη η Φινλανδία είναι στο 2.70 στον Stoiximan. Υπάρχουν και combo επιλογές, όπως για παράδειγμα μπορείτε να παίξετε την ταυτόχρονη παρουσία Ισπανίας, Γαλλίας και Ιταλίας στην πρώτη δεκάδα σε απόδοση 2.27!

Βρείτε εδώ όλα τα ειδικά στοιχήματα για τον τελικό.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X