ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

DANCE-OFF: Φαντασία μέσα από το χορό!

Ζήστε την εμπειρία μιας μοναδικής, συναρπαστικής και πραγματικά φαντασμαγορικής εκπομπής

Το συναρπαστικό στο είδος του, χορευτικό show DANCE-OFF, μπαίνει στην τελική ευθεία. Παρακολουθήστε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 22:00 το μεγάλο show χορού. Ζήστε την εμπειρία μιας μοναδικής, συναρπαστικής και πραγματικά φαντασμαγορικής εκπομπής. Μάθετε ποιοι προχωρούν αλλά και ποιοι θα αναγκαστούν να φύγουν, ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του ονείρου τους.

Μόνο 2 από τους 3 παίκτες από κάθε ομάδα θα καταφέρουν να συνεχίσουν στον αγώνα για τον τίτλο του "Καλύτερου Χορευτή" αλλά και το χρηματικό ποσό των €60.000

Προσκεκλημένος στην κριτική επιτροπή, ο Mot, ο μουσικός των Black Star, ο οποίος θα μιλήσει για τους διαγωνιζομένους αλλά και θα χορέψει μαζί τους, ένα δικό του τραγούδι. Την ίδια ώρα η οικοδέσποινα, Lyaysan Utyasheva θα εμφανιστεί ενώπιον του κοινού, ως σέξι Jessica Rabbit από την ταινία "Who Framed Roger Rabbit."

Ζήστε την μαγεία του χορού, μέσα από τις 3 φαντασμαγορικές παραστάσεις, των 3 ομάδων των διαγωνιζομένων. Ζήστε το συναίσθημα και την ψυχολογική ανάταση, των διαγωνιζομένων μπροστά στο κοινό.

• Ποιοι θα καταφέρουν να προχωρήσουν?
• Ποιοι θα καταφέρουν να κερδίσουν το κοινό και την κριτική επιτροπή?
• Ποιοι θα μεταδώσουν συναίσθημα και ένταση, μέσα από τις χορευτικές τους κινήσεις?

Μάθετε, αυτό το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, στις 22:00 στο THT Cyprus

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X