ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Big Brother - «Δεν το έκανα με καμία από τις δύο σχέσεις μου... είμαι παρθένος»

Η εξομολόγηση του 22χρονου Βλαδίμηρου

Ο Βλαδίμηρος Νικόλα βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και αποκάλυψε μεταξύ άλλων στον Μεγάλο Αδελφό ότι καμία από τις κοπέλες στο σπίτι δεν είναι του στιλ του: «Τα πάω αρκετά καλά με τους συγκατοίκους μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Ακριβώς στο στιλ μου δεν πιστεύω ότι είναι κάποια κοπέλα στο σπίτι . Ακόμα και εμφανισιακά, οι κοπέλες που θα με τραβούσαν θα ήταν αυτές που θα ήταν μεγαλύτερες, εάν ήταν κοντά στην ηλικία μου. Σε χαρακτήρα που να με τραβάει κάποια, δεν θα το έλεγα, δεν παρατήρησα κάτι ξεχωριστό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή. «Συνολικά έχω κάνει δύο σχέσεις στη ζωή μου. Μερικούς μήνες η καθεμία. Μέσα στους κυριότερους λόγους χωρισμού ήταν ότι δεν είχα χρόνο γιατί έπρεπε να δουλέψω. Κυριολεκτικά με τη μία έκανα δύο δουλειές και αυτή ήθελε να περνάω χρόνο μαζί της. Απλά δεν έβγαινε» είπε ο 22χρονος παίκτης του Big Brother.

«Κανονικές σχέσεις με την έννοια ότι έχουν ολοκληρωθεί δεν είχα. Δεν έκανα σεξ με καμία από τις δύο. Είμαι παρθένος. Έχω κάνει μόνο δύο σχέσεις και αυτές μετά τα 19 μου.Πριν από τα 19 είχα άλλα πράγματα στο κεφάλι μου. Προβλήματα στο σπίτι…
Δεν είμαι άνθρωπος που θα έκανα one night stand. Προτιμώ να έχω αισθήματα με τον άνθρωπο που θα κάνω σεξ. Αν ήθελα θα μπορούσα να το κάνω απλά θέλω κι εγώ να νιώθω πράγματα.
Έβλεπα πως ταλαιπωρούνταν η μαμά μου, που προσπαθούσε να κάνει μια σχέση και πάντα θα υπήρχε μια κοροϊδία από την άλλη πλευρά. Αυτό με επηρέασε και είπα ότι δεν θέλω να είμαι ένας τέτοιος άντρας» εξομολογήθηκε.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα Σειρά: «Roadkill»

Νέα Σειρά: «Roadkill»

Και τα τέσσερα επεισόδια της συναρπαστικής μίνι σειράς αποκλειστικά τον Δεκέμβριο στο Nova On Demand!
 |  MEDIA