ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτοί συμμετέχουν στο Epic Street Fest - The Xmas Edition

24news team

Η Epic σε συνεργασία με το Deejay Radio 93,5 διοργανώνουν για ακόμη μια χρονιά ένα μοναδικό street festival, στη Λεωφόρο Μακαρίου, στην Πλατεία Σπυριδάκη (κτήριο 360) στη Λευκωσία.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, από τις 18:00 μέχρι τα μεσάνυχτα, η μαγεία των Χριστουγέννων επισκέπτεται την καρδία της Λευκωσίας. Η Λεωφόρος Μακαρίου θα γεμίσει με χριστουγεννιάτικα σπιτάκια τα οποία θα προσφέρουν νόστιμο street food, κρασί, μπύρες, κοκτέιλ, ζεστά ροφήματα, γλυκά και πολλά άλλα.

Συμμετέχουν με Street Food λιχουδιές:

· Street Sins

· Hungry Deal

· Por Favour

· The Garrison Bar & Grill

· Liberty Diner

· Omni - Street Eats

· Souvlaki Master

· Quick Bite

· Charity Wings

Cocktail Bars & Breweries:

· Notes and Spirits

· The Old Souls

· Volvèr

· Brewfellas Beer Bar and Crossline Brewing

Την υπέροχη αυτή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα έρχεται να συμπληρώσει ο Deejay Radio 93,5 ο οποίος θα παρουσιάσει τις 100 καλύτερες ξένες μουσικές επιτυχίες του 2023.

Όπως και κάθε φορά, το Epic Street Fest θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις περιπτέρων φαγητού και ποτού, καθώς και από τις πωλήσεις του Charity Wings kiosk, θα δοθούν στο Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας. To management team της EPIC και το management team της SppMedia, καθώς και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Deejay Radio, αναλαμβάνουν το Charity Wings kiosk, βάζουν ποδιές, ανάβουν γκάζια και μαγειρεύουν για εσάς λαχταριστές φτερούγες κοτόπουλου από το «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΝΕΦΕΛΗ».

Φορέστε το γιορτινό σας χαμόγελο, πάρτε την καλή σας διάθεση και ελάτε να ζήσουμε μαζί την μαγεία των Χριστουγέννων σε μια όμορφη βραδιά γεμάτη νόστιμο φαγητό και ωραία μουσική.

Παρουσιάζει η EPIC.

Με την στήριξη της Ελληνικής Τράπεζας.

Η Nissan γιορτάζει 90 χρόνια και οδηγεί με ασφάλεια το Epic Street Fest.

Διοργανώνει ο Deejay Radio 93,5.

Epic Street Fest - Christmas Edition 2023, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 18:00-00:00, Λεωφόρος Μακαρίου - Πλατεία Σπυριδάκη (κτήριο 360), Λευκωσία.

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X