ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

AGB Alert! Όταν το «The ΛΟΥΗΣ Night Show» ξεπέρασε και την Eurovision!

H εκπομπή “Λούης Night Show” ήταν στην πρώτη θέση του πίνακα της εβδομαδιαίας τηλέθέασης με ποσοστό 35,9%

Νέο ιστορικό ρεκόρ κατέγραψε η εκπομπή «ΛΟΥΗΣ Night Show» στον ALPHA Κύπρου αφού για πρώτη φορά στην ιστορία η προβολή του τελικού της Eurovision από το κρατικό κανάλι, όχι μόνο δεν κατέκτησε την πρώτη θέση στον πίνακα της AGB Nielsen, αλλά αντιθέτως περιορίστηκε στην έβδομη θέση!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, η εκπομπή “Λούης Night Show” ήταν στην πρώτη θέση του πίνακα της εβδομαδιαίας τηλέθέασης με ποσοστό 35,9%, την εκπομπή της Παρασκευής είδαν περισσότεροι από 101 χιλιάδες τηλεθεατές, και ενώ το Share του τελικού της εκπομπής EUROVISION SONG CONTEST 2022 TURIN: FINAL ήταν στο 44,8%, ο πραγματικός αριθμός που είδε τον τελικό περιορίστηκε στους 80,428 τηλεθεατές, με αποτέλεσμα ο τελικός της Eurovision να περιοριστεί στην έβδομη θέση του πίνακα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελικό της Eurovision ξεπέρασαν και τα τέσσερα επεισόδια του της σειράς ΣΑΣΜΟΣ επίσης του ALPHA. Ιστορικά είναι ίσως η πρώτη φορά που το ΡΙΚ την συγκεκριμένη βδομάδα δεν είναι στην κορυφή του πίνακα για την βδομάδα της Eurovision!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

«THE ΛΟΥΗΣ NIGHT SHΟW»

«THE ΛΟΥΗΣ NIGHT SHΟW»

Ο Λούης Πατσαλίδης κάνει πρεμιέρα με Σοφία Μουτίδου και νέο πρόσωπο στη θεότρελη ομάδα του!
24news team
 |  MEDIA
Επίσημη οδηγία ECDC για 4η δόση

Επίσημη οδηγία ECDC για 4η δόση

«Τα εμβόλια μας κατά της COVID-19 δουλεύουν και προσφέρουν καλά επίπεδα προστασίας κατά της σοβαρής νόσησης και της νοσηλείας» ...
ΚΥΠΕ
 |  MEDIA