ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«8 ΛΕΞΕΙΣ» Πρεμιέρα με νέα πρόσωπα αυτή την Δευτέρα στις 22:00 στον ALPHA

Όταν φτάνεις τόσο κοντά στο όνειρο, πρέπει να το προστατεύσεις… με κάθε κόστος

Όταν φτάνεις τόσο κοντά στο όνειρο, πρέπει να το προστατεύσεις… με κάθε κόστος. Πώς μπορείς όμως, να αποφύγεις την απειλή, όταν δεν έχει πρόσωπο; Οι απαντήσεις έρχονται τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 22:00 στον ALPHA Κύπρου, με την πιο σκοτεινή και συνταρακτική επιστροφή του ερωτικού ψυχολογικού θρίλερ «8 ΛΕΞΕΙΣ» στον Β’ Κύκλο ολοκαίνουργιων επεισοδίων που κόβουν την ανάσα και με νέα πρόσωπα που αναστατώνουν τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Τα νέα πρόσωπα κουβαλούν τα δικά τους μικρά και μεγάλα μυστικά, με τον έρωτα να παίζει το ρόλο του καρμικού εραστή και να ανατρέπει τις ισορροπίες. Σε πρώτο πλάνο βλέπουμε τον Φρίξο (Νίκος Πολυδερόπουλος) που έρχεται στην Κέρκυρα και αρχίζει να κάνει παρέα με τον Οδυσσέα, την Έρση, την Ιφιγένεια και τον Σπύρο. Η Έλλη (Πένυ Φοινίρη) κάνει κι αυτή την είσοδό της στην Κέρκυρα και γίνεται αμέσως μέλος της παρέας. Η συνέχεια, καρμική! Μόλις τη γνωρίσει ο Φρίξος, πιστεύει ότι θα γίνουν ταιριαστό ζευγάρι.

Ο Αιμίλιος Φωκάς (Θεοχάρης Ιωαννίδης) έρχεται ως διευθυντής ειδήσεων στο κανάλι του Άκη και είναι παντρεμένος με τη Μάγδα (Κρίστη Παπαδοπούλου). Η συνέχεια όμως, ανατρέπει τα πάντα, αφού ένας αναπάντεχος έρωτας έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες στη ζωή του, ενώ ένα μυστικό από το παρελθόν τον βασανίζει και τον φέρνει στα όριά του.

Η Ελισάβετ Αρώνη (Άννα Μπεζάν) είναι ανιψιά του Άκη Αρώνη και ζούσε στο εξωτερικό. Έρχεται στην Ελλάδα για να γνωρίσει την οικογένειά της και να ξεχρεώσει μια παλιά οφειλή. Αλήθεια, μόνο αυτό... έρχεται να κάνει; Η συνέχεια των «8 ΛΕΞΕΩΝ» αναμένεται κάτι παραπάνω από συναρπαστική, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για νέες εξελίξεις από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ Β’ ΚΥΚΛΟΥ: ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΟΝ ALPHA KΥΠΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

#ΟΠΩΣΤΟΘΕΛΕΙΣ

#ΟΠΩΣΤΟΘΕΛΕΙΣ

Ονειρεύτηκες ανακαίνιση; Την πραγματοποιούμε… με αγάπη!
 |  MEDIA
X